Şehit ailelerinden Bulutlar´a teşekkür

Türkiye Harp Malulü Gazileri, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, yönetimiyle beraber Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar´ı makamında ziyaret etti.

Şehit ailelerinden Bulutlar´a teşekkür

 

 

Türkiye Harp Malulü Gazileri, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Orhan Bulutlar´ın şehit ailelerine olan desteğinden dolayı ve son 6 yıl içerisin de Palandöken İlçe nüfusuna kayıtlı iki şehit ailesine hediye ettiği evler için teşekkür ettiler. Ziyarete, Türkiye Harp Malulü Gazileri, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, Başkan Yardımcısı Murat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yavuz Erzincanlı, Yaşar Aslan, Nihat Yıldırım ile Ev hediye edilen Şehit babası Tahsin Aydemir katıldı.

AKGÜL? ÖZÜ SÖZÜ BİR BAŞKAN?
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar´ın her zaman yanlarında olduğuna değinen Türkiye Harp Malülü Gazileri, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül; ?Bugüne kadar ne ihtiyacımız varsa bize destek oldunuz. Bize olan yardımlarınız, ilginiz ve alakanız için dernek üyeleri ve şehit ailelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Göreve başladığı günden bugüne kadar aradan gecen süre içerisin de nüfusunuza kayıtlı iki şehidimizin ailesine ev alarak hediye etmeniz ve tüm Erzurum´daki şehitlerimizin adını yaşatıldığı Şehitler Parkı ve anıtı yaptırarak tüm şehitlerimizi ölümsüzleştirmeniz den dolayı ve bizlere sağlamış olduğunuz katkılardan ve derneğimize vermiş olduğu maddi, manevi destekler için sözü özü bir olan Palandöken Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlara bir kere daha teşekkür ediyoruz? dedi.


BAŞKAN BULUTLAR ? NE YAPSAK AZDIR BİR EV DEĞİL BİN EV FEDA OLSUN?
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar; ?Sizler bizim başımızın tacısınız, bizim için çok değerlisiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Şehit ailelerimize hediye ettiğimiz bir evin kıymeti yok bilsem ki şehit evlatlarımız yavrularımız geri gelecek bir ev değil bin ev vermeye hazırız. Bu memleket bizim, insanımız bizim birlik ve beraberlik içerisin de el ele omuz omuza verirsek bizi hiçbir güç bölemez yıkamaz. Yıllardır üzerimiz de yapılan hain planlar ve artan saldırılar onların himayelerin de yapılan hendek siyaseti ile bir yerlere varmaya çalışan zavallılar şunu unutmasınlar ki bizler, Kürt´üyle, Laz´ıyla, Çerkez´iyle, Alevi´siyle, Sünni´siyle bir bütün olduğumuzu unutmasınlar. Son zamanları da artan terör olaylarını ve bu olaylara maşalık yapanları bir kere daha kınıyorum? diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı