SAVCI ŞAKA AK PARTİ'NİN KARAYAZI'DAKİ EN POPÜLER ADAYI GİBİ GÖZÜKÜYOR

Karayazı'nın İlleri Gelen ŞAKA'lar Ailesi'nin Büyüğü SAVCI ŞAKA AK Parti'den Aday Adayı Oldu

SAVCI ŞAKA AK PARTİ

 

 

Karayazı'nın illeri gelen Şaka'lar Ailesi'nin büyüğü Savcı Şaka, bugün aile fertleri ve sevenleriyle birlikte Karayazı Ak Parti İlçe Binasına giderek 2024 yılında gerçekleştirilecek olan Yerel seçimlerde Karayazı Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen Karayazı Belediyesi Başkanlığı’na aday adaylık başvurusunda bulunan Savcı Şaka'yı sevenleri ve aile fertleri de yalnız bırakmadı.

 

 

Aday Adaylık Dilekçesini teslim eden Savcı Şaka burada bir konuşma yaptı. 

Şaka konuşmasında; "Bugün bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Yeni Yüz Yıl kadrosunda bizler de yer almak istedik. Bu hizmet davasında bir nefer olabilmek adına başvurumuzu yaptık. Biz Başkan aday adaylık başvurusunda değil hizmete talip olduğumuzun başvurumuzu gerçekleştirdik. Halka hizmet Hakka hizmet şiarıyla Karayazı İlçemize bu vesile ile şehrimize ve ülkemize değer katmak için bu yola çıkmış bulunmaktayız. İlçemiz adına hayırlı olmasını temenni ederken, bana güvenen ve destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum “ ifadelerini kullandı.

 

 

SAVCI ŞAKA AK PARTİ'NİN KARAYAZI'DAKİ EN POPÜLER ADAYI GİBİ GÖZÜKÜYOR

Karayazı İlçemizde sevilen ve ileri gelen Şaka Ailesinin büyüğü olarak tanınan Savcı Şaka, Bölgenin bir nevi Akil İnsanı rolünde.

Ailesi ve şahsı geçmişten günümüze kadar Karayazı başta olmak üzere bölge de bir çok küskün ve kırgın aileleri bir araya getirip küskünlükleri ve dargınlıkları ortadan kaldırmak için baş rol oynamışlardır. 

İlçe de huzur ve refah ortamı sağlamak için sürekli önde olan Şaka Ailesi gerek siyasette gerekse İlçenin huzuru ve refahı için önemli rol oynayan ailelerin de başında geliyor.

4 Dönem üst üste Karayazı Belediye Başkanlık görevini yürüten Savcı Şaka'nın ağabeyisi Celal Şaka'nın Belediye Başkanlık görevi süresince İlçe de adeta Belediye Başkanlığından ziyade Akil insan rolünde olup küskünlükleri ve dargınlıkları ortadan kaldırarak Huzurun ve Güvenin Timsali Belediye Başkanı olarak anılması Şaka ailesini İlçe de sevilen, güvenilen ve ileri gelen olarak kılıyor.

Yine Uzun yıllar Doğru Yol Partisi Karayazı İlçe Başkanlığı görevini yürüten Savcı Şaka'nın İlçe Başkanlık görevi süresince sadece ilçe merkez değil tüm mahalle ve köylerde yaşayan halkın sorunlarına el uzatan yapısıyla da öne çıkıyor.

Öte yandan Karayazı'da geniş ve kalabalık bir Aile olan Şaka Ailesi, Karayazı merkez başta olmak üzere tüm köy ve mahallelerinde tanınıp geniş bir aile bağına sahiptir.

Son yıllarda Siyasetten uzak bir yaşam sergileyen Savcı Şaka, Karayazı İlçesinin Daha Yaşanılabilir, müreffeh ve gerek tarımsal alanda gerekse Hayvancılık üzerine bölgenin üssü olması ve yıllardır verilen göçü geri çevirmek için elini taşın altına koymak için bugün itibariyle AK Parti'den Karayazı Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı olmuştur.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı