RIZA ZERRAB´IN YAKALANMA HİKAYESİ

RIZA ZERRAB´IN YAKALANMA HİKAYESİ

RIZA ZERRAB´IN YAKALANMA HİKAYESİ

 

 

Kıymetli Dostlarım,

Son birkaç gündür ÜLKEMİZDE en fazla konuşulan konulardan bir tanesi zannederim ki Reza Zarrab´ın amerika´da gözaltına alınma meselesi...ÜLKEMİZDE yaşayan bütün herkesin bu konuyla ilgili bir öngörüsü var. Fakat öngörülerin birbiriyle arasındaki mesafeler bile insanın aklını katıştırmaya yetecek büyüklükte.

Basında hiç okumadığım bir konu var. Duyduğumda benim aklımı en çok bu olay karıştırmıştı. Takriben 20-25 gün önce Reza Zarrab´ın polis koruma kararının kaldırıldığını öğrenince çok şaşırmıştım. Şaşırmamın sebebi, hayatı boyunca finans işiyle uğraşmış, varlıklı bir aileden gelen kısacası hep keyifli ve rahat hayat yaşamış birisinin 25 Aralık süreci ve sonrasında yaşadığı kaotik durumdan sonra polis koruma kararının kaldırılmasının bu şahsı etkiye açık bir hale getireceğini düşünmüştüm.

Polis koruma kararının kaldırılmasından takriben 15-20 gün sonra amerika´ya giderek gözaltına alındığını basından öğrendiğimde hatta birçok basın kuruluşunda kendisinin gözden çıkarıldığını düşündüğünden öldürüleceği korkusuyla fbi ile anlaşarak amerika´ya gittiği tezi şahsımın kafasını da bayağı bir karıştırdı (Koruma kararı kaldırılınca acaba birileri kendisine bu yönde şeyler söyleyerek böyle bir tezgahamı düşürdüler, diye düşünmeden edemedim.).

Söylenenlere göre amerika devleti, Sayın CUMHURBAŞKANIMIZI halk nezdinde yıpratmak ve makamından ayrılmaya zorlamak için bu operasyonu yapıyormuş. İşin gerçeğini isterseniz bu teoriyi okuduktan sonra, yazılan hiçbir şeye artık inanasım gelmiyor.

Dünya´nın en büyük istihbarat servislerinin sahibi olan abd, Reza Zarrab olayı üzerinden Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN´a böyle bir oyun kurarsa askerlerimizin başına çuval geçirilmesi olayından sonra abd´ye karşı yükselmiş olan (şu an üstü tozlanmış olsa da % 80´ler rakamına ulaşmış), düşmanlığın solcularda YURTSEVERLİK, sağcılarda VATANSEVERLİK diye tanımlanan reflekslerle RECEP TAYYİP ERDOĞAN´a desteğe, sahip çıkmaya dönüşeceğini nasıl öngöremezler.

Her zaman söylediğim gibi onlar YÜCE MİLLETİMİZİ tanımıyorlar.YÜCE MİLLETİMİZ ONLARIN OYUNLARININ BİR PARÇASI OLMAYACAK ÜLKESİNİN SEÇİLMİŞ LİDERLERİNE MUTLAKA SAHİP ÇIKACAKTIR.

 

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false