REİS ESKİŞEHİR´DEN ERZURUM´DAKİ BAZI ZEVATLARA SESLENDİ

?Makamlara rant kapısı olarak bakanlar bu kutlu çatı altında asla barınamaz?

REİS ESKİŞEHİR´DEN ERZURUM´DAKİ BAZI ZEVATLARA SESLENDİ

 

 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün katıldığı Eskişehir AK Parti İl Kongresi´nde önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, makamların geçici olduğunu, makam hırsı olanların, makamlara hizmet kapısı olarak değil rant kapısı olarak bakanların bu kutlu çatı altında asla barınamayacaklarını ve kendilerini sürekli yenilediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın mesajı anlamlı bulunurken bu mesajlardan ve değişimden Erzurum´da son dönemde değişik iddialar ile gündeme sürekli gelen Belediye Başkanları, Meclis üyeleri ve partililerin etkilenip etkilenmeyeceği merak ediliyor.

Eskişehir Yeni Kent Kapalı Spor Salonu´nda gerçekleşen ve yoğun katılımın yaşandığı gözlenen AK Parti İl Kongresi´ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Burada yaptığı konuşmada ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,çarpıcı mesajlar verdi.

          2019 seçimlerine hazırlıklarını büyük titizlik ve özenle gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyaseti ikbal kapısı olarak görmediklerini söyleyerek, "Hizmet vesilesi daha önemlisi istiklal ve istikbal mücadelesi olarak görüyoruz. Bu hareket hiçbir zaman koltuk hırsına, makam ve mevki sevdasına dönen bir hareket olmadı. Biz Ana Muhalefet´in başındaki zat gibi 9 seçim kaybetmesine, görevde bulunduğu her sene seçim hezimeti sığdırmasına rağmen koltuğa yapışanlardan olmadık. Tüm makamlar geçicidir, fanidir, milletimizin bize birer emanetidir. "Biz makama insana, insanlığa, vatandaşlarımıza hizmet götürme aracı olması dışında hiçbir anlam yüklemedik." Makam hırsı olanlar, makamlara hizmet kapısı olarak değil de rant kapısı olarak bakanlar bu kutlu çatının altında asla barınamazlar. Bunun için sürekli kendimizi yeniliyoruz. Hak ve halk katında hesap vermeden önce nefsimizi hesaba çekiyor, tespit edebildiğimiz kadarıyla eksiklerimizi, yanlışlarımızı telafi ediyoruz" diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli