Recep Kapucu Neyin peşinde?

ALİ FUAT TAŞKESENLİOĞLU´NU KİM PAZARLIYOR?

Recep Kapucu Neyin peşinde?

 

 

ERZURUMHABER25: Şehrimizde yayın yapan bir İnternet sitesi yazarı Recep Kapucu son günlerde Erzurum Basını adına çok önemli bir yazıya imza attı.

Şehrimizde her geçen gün türeyen dolandırıcılık olaylarına bir yenisinin eklendiğini vurgulayan Recep Kapucu, Bakanın, Milletvekilinin, Müsteşarın, Genel Müdürün, Valinin, Büyükşehir Belediye Başkanın sözde danışmanlarının şehrimizde cirit attığını vurguladı.

ALİ FUAT TAŞKESENLİOĞLU´NU KİM PAZARLIYOR?

Recep Kapucu kaleme aldığı yazısında sanki biraz da Şantaj, Montaj karışımı bir girişime kapılmış gibi de görünüyor.

Neden mi? TCK 107. Maddeye göre Bakın Kime Şantajcı deniliyor. "Hakkı olan veya yükümlü olduğu bir şeyi yapacağından veya yapmayacağından bahisle, bir kimseyi kanuna aykırı veya yükümlü olmadığı bir şeyi yapmaya veya yapmamaya ya da haksız çıkar sağlamaya zorlayan kişi" Yine TCK´ 107/2 Maddesine göre; "Kendisine veya başkasına yarar sağlamak maksadıyla bir kişinin şeref veya saygınlığına zarar verecek nitelikteki hususların açıklanacağı veya isnat edileceği tehdidinde bulunulması açıkça belirtilmiştir. 

Şimdi Yazar Recep Kapucu´nun kaleme aldığı yazıyı şöyle değerlendirecek olursak, Recep Kapucu yazısında Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu´nu şehrimizde birisinin pazarladığı iddia ediliyor. Daha da ileriye gidilerek, Ali Fuat Taşkesenlioğlu´nu pazarlayan zati muhteremin herkes tarafından tanınan bir meslektaşımızdan 5 Bin Lira istediği iddia ediliyor. 

SADECE İDDİA! İSİM YOK! KİM OLDUĞU BELLİ DEĞİL! ÇAMUR AT İZİ KALSIN!

Peki! Sayın Recep Kapucu, Erzurum´da yaşayan vatandaşların dolandırıcılara karşı tedbir almalarını amaçladığınızı düşünerek kaleme aldığınıza inandığımız bu yazınızda Aslen Erzurumlu olan Halk Bankası Genel Müdürü Sayın Ali Fuat Taşkesenlioğlu´nu Erzurum´da birisinin pazarladığını iddia ediyorsunuz.

Peki Bu kişinin adını soyadını neden verme gereği duymadınız?

Yoksa bu kişilşerin zaten kendilerini bildiğini düşündüğünüz için size bir şekilde ulaşıp isimlerinin verilmemesi için yalvar yakar bir takım çıkarlarınızın sağlanması karşılığında haberi internet sitenden kaldırmayı mı planlıyorsunuz?

Yoksa, Erzurumlu bir Bürokratın, Halk Bankası Genel Müdürü Sayın Ali Fuat Taşkesenlioğlu´nun ismini kullanarak yıpratma politikası mı güdüyorsunuz?

ABA ALTINDAN SOPA MI?

Halk Bankası Genel Müdürü Sayın Ali Fuat Taşkesenlioğlu´nu pazarlamak Ne Demek?

Eğer şehrimizde biri yada birileri Erzurumlu olması münasebetiyle Halk Bankası Genel Müdürü Sayın Ali Fuat Taşkesenlioğlu´na yakın olduğunu ortalık yerde konuşuyor, dara düşmüş, başı sıkışmış esnafımızın kredi, borç ödemede kolaylık ve benzeri işleri halledeceği iddiasıyla vatandaşları dolandırıyorsa bu kişinin ismini açıklamak ve deşifre etmek sizin asli görevinizdir. Yoksa hazmedemediğiniz bazı mevki ve makamlara gelmiş kişilerin ikili ilişkilerini bozmak için aba altından sopa mı gösteriyorsunuz?

Şayet Erzurum´da son günlerde hızla sayıları artan dolandırıcıların bu tür eylemlerini gerçekleştirmemeleri adına Gazetecilik mesleği gereği Kamu adına yapmış olduğunuz görevinizin farkındalığından çıkmış şahsi meselelerinizi çözmek için mi bu yazıyı kaleme aldınız? Biz inanıyoruz ki; Gayet samimi ve Erzurum´da yaşayan vatandaşlarımızın dolandırıcılık ve aldatılmamaları için kaleme aldığınız bu yazınızda mutlaka elinize ulaşan ciddi ve gerçek bilgiler mevcuttur. 

Ortaya bir taş attınız ve bu taşı bir an evvel yerine koyun Lütfen!

Gerek Halk Bankası müşterilerinin ve çalışanlarının Genel Müdürlerine karşı olan güvenini tazelemek adına, gerek 17-25 Aralık Operasyonlarından sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kurmaylarının güvenerek Halk Bankası gibi Ülkemizin gelişmesinde ve büyümesinde büyük katkısı olan bir kuruluşun Genel Müdürlük makamına getirilen Hemşehrimiz Sayın Ali fuat Taşkesenlioğlu´nun kendisine güvenen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere nezdinde tüm kurmaylarının güvenini zedelememek adına,  gerekse şehrimizdeki bu tür kişilere vatandaşlarımızın inanıp güvenmemesi adına kaleme alarak çıktığınız bu yolda Memleket adına bu kutsal görevi tamamlayın ve Halk Bankası genel Müdürü Sayın Ali Fuat Taşkesenlioğlu´nu Erzurum´da pazarlayan o ismi açıklayın.

 

 


Anahtar Kelimeler: Recep Kapucu Neyin peşinde

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı