RAMAZAN'IN COVİT-19 TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Söylediği İngilizce şarkılarla bilinen Ramazan Solmaz’ın Covid-19 virüsüne yakalandığı iddiaları şehrin gündemine bomba gibi düştü.

RAMAZAN

 

Erzurum’da “Ramo” lakabıyla tanınan, sempatik tavırları ve söylediği İngilizce şarkılarla bilinen Ramazan Solmaz’ın Covid-19 virüsüne yakalandığı iddiaları şehrin gündemine bomba gibi düştü. Erzurum Yenigün Gazetesinde yer alan habere göre; Şehrin dört bir yanını gezerek her gün onlarca insanla temas eden Ramo lakaplı Ramazan Solmaz’ın ailesiyle birlikte karantina altında olduğunun ileri sürüldüğü Erzurum’da, kısa süreli de olsa bir panik havası yaşandı. Ramazan Solmaz’la ilgili olarak Gazeteniz YENİGÜN muhabirlerinin yaptığı araştırma sonucunda iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. Ramazan Solmaz’ın annesiyle kız kardeşinin Covid Pozitif çıktığı öğrenilirken, kendisinin ve babasının tahlil sonuçlarının ise negatif olduğu ifade edildi. Ramazan Solmaz’ın babası, diğer kız kardeşi ve ninesiyle birlikte evde izolasyona tabi tutulduğu belirtilirken, ailenin durumunun yakından takip edilmeye devam edileceği kaydedildi.

RAMO’NUN AİLESİYLE İLGİLİ DURUM

Ramazan Solmaz’ın annesinin halen hastanede gözlem altında olduğu bildirilirken, küçük kız kardeşinin test sonucunun da pozitif çıktığı dile getirildi. İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, şehirde çok sayıda insanla temas ettiği tahmin edilen Ramazan Solmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğunu, kendisine yapılan iki testin de negatif çıktığını ifade ederek, “Aile zaten evinde izole edilmiş durumda; yani karantina sürecini evinde geçiriyor. Ramazan Solmaz’la aynı evde yaşayan babası, iki kız kardeşi ve bir de ninesi var. Ailede annenin dışında küçük kız kardeşinin testi de pozitif çıktı. Onlar hastanede zaten gözlem altında. Ramazan, babası, diğer kız kardeşi ve ninesiyle ilgili olarak henüz tespit edilebilmiş pozitif bir vaka yok” diye konuştular.

ŞEHRİN ALTINDAN GİRİP, ÜSTÜNDEN ÇIKIYOR

Öte yandan Erzurumlu vatandaşlar ise, Ramo lakaplı Ramazan Solmaz’ın Erzurum’da her gün kilometrelerce yol kat ettiğini ve şehrin dört bir yanını gezdiğini hatırlatarak, “Ramo’yu Erzurum’da sevmeyen yoktur; insanların işyerlerine gider, türkü söyler, insanlarla şakalaşır, vakit geçirir, hatta televizyon ekranlarında bile boy gösterir. Dolayısıyla herkesle teması bulunan renkli bir sima Ramazan… Covid-19 testi her ne kadar negatif çıkmış olsa da, ailesinde pozitif vakaların bulunuyor oluşu, ister istemez kendisinin durumunu da şüpheli hale getiriyor. Bu yüzden takibinin sıkı yapılması ve bu süreçte kesinlikle sokağa çıkmasına izin verilmemelidir. Bu hem kendi ailesi ve yakınları, hem de kendisini seven herkes için hayati önem taşımaktadır” dediler.

KAYNAK: YENİGÜN


Anahtar Kelimeler: RAMAZAN' COVİT- TESTİ NEGATİF ÇIKTI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı