PUSULA GAZETESİNE KÖTÜ HABER

Terör sevici gazetelere resmi ilan verilmeyecek.

PUSULA GAZETESİNE KÖTÜ HABER

 

 

Gazete ve dergilerin yayın hayatlarını sürdürebilmeleri için ekonomik destek sağlayan resmi ilan ve reklamlarla ilgili yönetmelik değişti. 

Devlet, terör propagandası yapan ve PKK´nın yayın organı olarak çalışan gazete ve dergileri tespit ederek, ilan ve reklam verilmesinin önüne geçecek kararı resmileştirdi.

TERÖR DESTEKÇİLERİNE İLAN VE REKLAM YOK
Basın İlan Kurumunun "Resmi İlan ve Reklamlar ile Bunları Yayınlayacak Süreli Yayınlar Yönetmeliği"ndeki düzenlemeye göre, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü için tehdit oluşturan süreli yayınlar, resmi ilan ve reklam yayınlama hakkı açısından değerlendirilmesi, resmi ilan ve reklam yayınlayan süreli yayınların içerikleri ile imtiyaz sahibi gerçek veya tüzel kişi temsilcileri, ortakların çoğunluğu ya da varsa tüzel kişi temsilcisi hakkında "Anayasal Düzene ve Bu Düzenin İşleyişine Karşı Suçlar" ve/veya "Terörle Mücadele Kununu" kapsamında dava açılması halinde dava sonuçlanıncaya kadar bu hakkın durdurulması kararlaştırıldı.

PUSULA GAZETESİNE KÖTÜ HABER

Hatırlayacak olursak Palandöken Belediye Başkanı Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşımda Erzurum´da yayın hayatına devam eden Pusula Gazetesinin Fetö Terör örgütü´nün Yayın kuruluşu olarak bilinen Zaman Gazetesinin Erzurum´daki tetikçisi ve destekleyicisi olarak Pusula Gazetesini işaret etmişti. 

Palandöken Belediyesi Basın Daire Müdürü Tahir Çolak aracılığıyla Sosyal Paylaşım sitesi Facebook üzerinden yapılan açıklamada, Başkan Orhan Bulutlar; "PARALELİN FİNANSÖRÜNÜN AKARYAKIT İSTASYONUNU KAPATTIĞINDA ZAMAN GAZETESİ İLE BİRLİKTE PUSULA GAZETESİ OLARAK PARALELİ VE PARALELCİYİ SİZ SAVUNDUNUZ" dedi.

Hatırlarsak O Petrolün sahibi Mehmet Akif Kara, AK Parti İl Yönetiminden şu sözlerle istifa etmişti. Mehmet Akif Kara istifa sebebini Efkan Ala´nın FETÖ için söylediği "SEN KİMSİN, KİMSİN SEN? sözlerinin etkili olduğunu dile getirerek şöyle anlatmıştı. "Bir süredir kamuoyu gündemini meşgul eden ´17 Aralık Operasyonu´ olarak adlandıran süreçte gerek Camia ve gerek Erzurum´un manevi dinamiği Fethullah Gülen Hocaeafendi´ye karşı iftira kampanyası başlatılmıştı. Bu kampanyayı ne ben, ne de camiaya yakıştıramadım. Böyle bir söylemin oluştuğu ortamda bulunmak istemiyorum. Yapım itibarıyla samimi AK Partili olarak bu söylem içinde görev almamak için şahsi olarak istifa ettim." diyerek AK Partiden ayrılmıştı.  

İŞTE O PAYLAŞIM:

/resimler/2016-10/7/0012580304924.jpg

 

YİNE 14 ARALIK OPERASYONLARINDAN SONRA HÜKÜMETİMİZİ VE CUMHURBAŞKANIMIZI PROTESTO ETMEK İÇİN ERZURUM ADLİYESİ ÖNÜNDE TOPLANAN KALABALIĞIN CUMHURBAŞKANIMIZA VE HÜKÜMETİMİZE YAPMIŞ OLDUĞU HAKARETLERİ GAZETESİNDE YAYINLAMAK İÇİN ORADA BULUNAN MUHABİR FURKAN NEHRİ´DE PUSULA GAZETESİ MUHABİRİYDİ. ERZURUM BASININDAN BAŞKA HİÇ KİMSENİN GİTMEDİĞİ PROTESTO GÖSTERİSİNE PUSULA GAZETESİ MUHABİR GÖNDERMEKTEN HİÇ İMTİNA ETMEMİŞTİ. 

İŞTE O FOTOĞRAF KARESİ:

/resimler/2016-10/7/0034484705549.jpg


Anahtar Kelimeler: PUSULA GAZETESİNE KÖTÜ HABER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false