Peynirci Baba’nın 151. Şubesi Erzurum’da Terminal Caddesinde vatandaşların hizmetine açıldı…

Erzurumlu Mandıra İşletmecisi İş Adam Şadi Çıran, Anadolu’nun bin bir çeşit ürünlerinin birbirinden güzel lezzetlerini sofralarımıza getiren ‘Peynirci Baba’nın 151. Şubesini Erzurum’da Terminal Caddesinde hizmete açtı.

Peynirci Baba’nın 151. Şubesi Erzurum’da Terminal Caddesinde vatandaşların hizmetine açıldı…

 

Açılışa AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Peynirci Baba Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Şirket Operasyonu Genel Müdürü Mehmet Keskin, Milliyetçi Harekât Patisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Meclis Üyesi Mehmet Akarsu’nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Açılış Kurdelesinin kesiminin ardından Milletvekili Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen İş Adamı Şadi Çıran’a ‘Peynirci Baba’yı Erzurum’a yatırım istihdamına kazandıran İş Adamı Şadi Çıran’a teşekkür etti.

 

“Erzurum’a yeni bir damak tadı kazandırdık’

Baba Necmi Çıran’ın mandıracılık hizmet kervanını yaklaşık 40 yıldır sürdüren ‘Peynirci Dadaş’, ‘Sefa Süt Ürünleri’, ‘Peynirci Baba’ Erzurum Şube Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Çıran, tamamen doğal organik ürünleri ile kahvaltılık peynir, zeytin, reçel, bal, marmelat gibi ürünleri halkla buluşturmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek,’ Öncelikle hizmetlerimize ve yatırımlarımıza Erzurum’da devam edeceğiz. Ezine, Balıkesir mihaliç ve sepet peyniri, Çerkez ve Abaza peyniri, Erzincan Tulum, Van otlu, Diyarbakır örgü, Trabzon telli, Bolu kurut ve keş, Kars çeçili ve eski kaşarı, Trakya kaşarı ve beyaz peynirleri gibi daha birçok yöreye ait ürünleri üretildiği merkezlerden getirerek tüketiciye sunacağız.

Peynirci Baba, işletmemizle Erzurum’a yeni bir damak tadı kazandırdık. Erzurum’umuza hayırlı, uğurlu olsun ‘

 

Geleneksel Türk damak lezzetlerini sağlıklı ve hijyenik bir ortamda halka ulaştırmayı amaçladıklarını ifade eden Peynirci Baba Yönetim Kurulu Başkan Vekili , Operasyon Genel Müdürü Mehmet Keskin , Peynirci Baba olarak gerek istihdam açısından gerekse ülke ekonomisine katkı açısından önemli bir misyonu da üstlendiklerini kaydederek, ’Peynirci Baba’nın Erzurum’da 151. Şubesini açmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

 

Keskin,’ Peynirci Baba, Marmara Bölgesi’nde 3 , Azerbaycan’da 13 üretim tesisle hizmet vermenin onurunu yaşıyoruz. Peynirci Baba’nın marka değerini her geçen gün yükseltmesinin en önemli sebeplerinden biri, tıpkı sektöre ilk adımını attığı gün olduğu gibi daima yenilikçi olarak kalması, kalite ve hijyene verdiği önem ve fiyat avantajıdır. Şadi Çıran beyin hizmete açtığı yeni şubesinde bu bölgenin de kahvaltılık ihtiyacını kaliteli ve uygun fiyat avantajıyla karşılayacağız. Şadi Çıran kardeşimize helalinden bol kazançlar diliyorum. Ülkemize, Erzurum şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

HABER-FOTO: CEM BAKIRCI 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı