Pasinler'i Sağlıklı Bir Hafta İçin Hazırlıyorlar

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli; "Mehmet Sekmen'in Böylesi Kritik Bir Dönemde Erzurum'un Büyükşehir Belediye Başkanı Olması Erzurum İçin Büyük Bir Şanstır"

Pasinler

 

 

Pasinler Belediyesi ekipleri hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle cadde ve sokakların boş olmasından faydalanarak yıkama ve dezenfektasyon işlemi gerçekleştirdi.

İlçede bulunan tüm cadde ve sokaklarda uygulanan işlemlerde vatandaşların yoğun olarak kullandığı durak, bankamatikler ve merkezlerde ilaçlama yapıldı.

Özellikle sağlık alanında hizmet veren kurum ve eczanelerin bulunduğu çevre de temizlenerek dezenfekte edildi.

Rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra her gün İlçe merkezi başta olmak üzere tüm mahalle ve köylerde çöp konteynerini, yıkayarak dezenfekte eden ekipler, Özellikle İlçe merkezinde yoğunluğun yaşandığı köy ve mahallelere ulaşım sağlayan otobüs ve minibüslerin yoğun kullanıldığı alanlarda temizlik ve bakım yaptı.

İlçe merkezinde ve köylerde çalışmalarını sürdüren ekiplere bazı vatandaşların da alkışla destek verdiği görüldü.

24 saat aralıksız olarak tüm İlçeyi baştan aşağı virüsün olası etkilerinden arındırmak için çalıştıklarını söyleyen Pasinleri Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, “Halkımıza temiz ve sağlıklı bir İlçe sunmak adına çalışmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda özellikle 24 saat aralıksız özveriyle çalışarak mücadele veren ekiplerimize teşekkür etmek istiyorum. İnsanların sokağa bile çıkmaya çekindiği böylesi kritik ve tehlikeli bir süreçte insan üstü bir çaba ile çalışmaya devam ediyorlar. Biz de çalışmalarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri adına tüm tedbirlerimiz aldık. Hiçbir vatandaşımızı ve hiçbir çalışanımızı bu amansız salgına teslim etmeyeceğiz” dedi.

2 günlük sokağa çıkma süresince de İlçemizin boş olmasını fırsat bilerek ekiplerin topyekûn bir temizliğe bağladığını da hatırlatan Başkan Ahmet Dölekli, “Ekiplerimiz, sadece ana arterlerde değil tüm ara sokaklar, mahalle ve köylerimize de girerek baştan aşağıya dezenfekten işlemi yaptı.

Bunun dışında vatandaşlarımızın yoğun kullandığı sağlık kurumları, eczaneler, bankamatikler, otobüs durakları ilaçlanarak mikroplardan arındırıldı.

Bu hummalı çalışmalarımızı gerçekleştirirken Pasinler İlçemize hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen Beyfendiye de ayrıca tüm İlçem adına teşekkür etmek istiyorum.

Başta Erzurum merkez olmak üzere 20 İlçemizde yürütülen koronavirüs çalışmalarını 24 Saat takip eden, eksikliklere anında müdahale eden, bilgi, birikim, donanım ve tecrübelerindenden tüm İlçe Belediye Başkanları olarak yararlandığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın "Mehmet Sekmen'in böylesi kritik bir dönemde Erzurum'un Büyükşehir Belediye Başkanı olması Erzurum İçin Büyük Bir Şanstır" düşüncesindeyim diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli