YUSUF KOÇ'TAN TÜM DADAŞLARA ANLAMLI ÇAĞRI

İşte Yusuf Koç'un Sosyal Medya üzerinden Dünya'nın her noktasında yaşayan Dadaşlara Çağrısı:

YUSUF KOÇ

 

 

Erzurum'un sevilen Simalarından Yusuf Koç,Nam-ı Değer Kerti Yusuf Sosyal medya üzerinden öyle bir çağru yaptı ki, Dünya üzerinde yaşayan tüm Erurumluları çok anlamlı bir göreve davet etti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen'in de siyasi danışmanlığı görevini yürüten Erzurum Ülkü Ocakları Eski İl Başkan Yardımcısı Yusuf Koç içerisinde bulunduğumuz şu zor günlerde daha hassas olmaya davet etti.

İşte Yusuf Koç'un Sosyal Medya üzerinden Dünya'nın her noktasında yaşayan Dadaşlara Çağrısı:

Evet şimdi Türkiye’deki bütün Erzurumluları hassas davranmaya çağırıyorum.

Gurbetteki Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yapan Erzurumlu yetkililerimiz, Gurbetteki ve şehrimizdeki Erzurumlu İş adamlarımız,Tüccarlarım ve maddi durumu iyi olan Erzurumlular, malum bir musibet peyda oldu başımıza ümit ediyorum ki bunu hep beraber aşacağız. Sizler de takdir edersiniz ki, devletimiz dört bir taraftan ülkemizin tüm sıkıntılarına cevap vermeye çalışıyor. Devletimizin hem yükünü hafifletmek adına hem de şehrinizin insanına bir nebze olsun faydalı olmak için buyurun hep birlikte bu çağrıma kulak vererek Şehrimizin yevmiye ile çalışan insanına, sadece geliri günlük kazanca bağlı olan işçiye, Müsizyene ve küçük orta halli esnafa v.s. el uzatalım.

Yine 12 Mart Erzurumun kurtuluşu münasebetiyle gurbetteki bir çok Vakıf, Dernek ve Federasyonlar çeşitli programlar yapmak üzere hazırlıklar yapmışlardı. Bu hazırlıklar kapsamında yapılacak olan harcamalar için ayrılan bütçeler kasalarında kaldı. Buradan Gurbetteki Tüm Erzurum Dernek, Vakıf ve Federasyon başkan ve yetkililerine seslenmek istiyorum.

Ayırmış olduğunuz bütçeler doğrultusunda tertipleyeceğiniz eğlence, şölen vb. aktivitelerimizin iptal edilmesi hasabiyle kasalarımızda hali hazırda bulunan paralarımızı Gelin amacına uygun bir vaziyette şu zor günlerde evlerine gıda almakta zorlanan vatandaşlarımıza yardım olarak dağıtalım.

Belirtmek isterim ki; GÜN GARDAŞ OLMA, GÜN BİRLİK OLMA ZAMANIDIR...

Ben de bu vesileyle şahsım olarak iki ailenin iki aylık gıda masrafını karşılayarak bu kampanyayı başlatmak istiyorum.

Kalın sağlıcakla...


Anahtar Kelimeler: YUSUF ' DADAŞLARA ANLAMLI ÇAĞRI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli