PALANDÖKEN'DE SENE BAŞI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Müdürler Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi Sayın Mustafa Çiftçi'nin başkanlığında gerçekleştirildi.

PALANDÖKEN

 

Müdürler Kurulu Toplantısı, Palandöken Kaymakamı Uğur TUTKAN, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yakup YILDIZ, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah KARAPINAR, İlçe şube müdürleri Caner SUNAY, Mustafa SUBASI, Yüksel AKTAŞ, Salih ŞAHİN, Muammer Bayrak, Ahmet Nuri GÜNTEKİN ve resmi tüm okul müdürlerinin katılımı ile 07/09/2023 tarihinde Armada Düğün Salonunda kahvaltılı olarak gerçekleştirildi. 

Toplantıda Şube Müdürleri tarafından görevli oldukları bölümler hakkında 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı yıl sonu istatistikleri ve diğer bilgiler aktarıldı. Toplantıda ayrıca, başarının artırılması için yapılacak çalışmalar, projeler, öğrencilerin devam durumları, LGS ve YKS sınavlarına hazırlık çalışmaları, DYK kursları, rehberlik hizmetleri, Halk Eğitim kursları, Öğretmenevi hizmetleri, pansiyon ve yemek hizmetleri, taşıma servisleri ve taşıma yemekleri, okulların bakım ve onarımları, hizmetiçi eğitim faaliyetleri, okul ve civarında alınacak güvenlik önlemleri, yazışmalar, duyurular, okul bazlı bütçeleme, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, mesleki eğitim merkezine öğrenci kazandırılması, yazışmalar ve izinler ile 2023-2024 eğitim öğretim yılında kutlanacak bayramlar, belirli gün ve haftalar, sportif ve kültürel çalışmalar ele alındı.

Toplantı da konuşan Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar, okulların yaz döneminde yapılan çalışmalar neticesinde öğrenciler ve öğretmenleri yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde karşılamaya hazır olduğunu belirtti. Gayelerinin okulları en yüksek standartlara yükselterek öğrencilere eşsiz bir eğitim sunmak olduğunu belirten Karapınar, Katılımlarından dolayı Sayın Valimize, Kaymakamımıza ve İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.

Toplantının devamında okul yöneticilerinden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından, toplantı iyi niyet dilekleri ve teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı