PALANDÖKEN'DE ANLAMLI BULUŞMA

BAŞKAN MUHAMMET SUNAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEYFULLAH KARAPINAR İLE BİRLİKTE İLÇE'DE GÖREV YAPAN OKUL MÜDÜRÜ VE ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

PALANDÖKEN

 

 

 

Her fırsatta Palandöken İlçe sınırlarında görev yapan kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar bugün de Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar öncülüğünde Palandöken İlçe sınırlarında bulunan Okul Müdürleri ve öğretmenleriyle Kent Ormanında Palandöken Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Hızzek Kafede bir araya geldi.

 

Gelecek nesilleri yetiştiren, toplumun gelişiminde kilit rol oynayan kıymetli eğitimcilerimizle oldukça verimli bir toplantı için bir aradayız diye konuşan Başkan Muhammet Sunar, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda şu sözlere yer verdi. "Çocuklarımızı ve gençlerimizi eğitim olanaklarıyla ne kadar buluşturabilirsek, ne kadar iyi yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar aydınlık olacaktır. Bu noktada tüm eğitimcilerin tek bir ortak amacı vardır; geleceğimizin teminatı gençleri geleceğe doğru şekilde hazırlamaktır. Bu noktada ailelerin, bireyin, toplumun ve yerel yöneticiler olarak bizlerin görev ve yetkileri var. Palandöken Belediyesi olarak bu görevi yerine getirmemiz ve geleceğimizin teminatı gençlerimizi geleceğe hazırlamak için gecemizi gündüzümüze kattık. Büyüyen ve gelişen ülkelerde eğitim her zaman birinci önceliktir. Geleceğin büyük Türkiye’sini inşa edebilmek için eğitime her zamankinden daha fazla önem vermek ve bizi biz yapan değerlerimizi, çocuklarımıza öğretmek zorundayız. Bugüne kadar eğitim noktasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile sürekli istişare içerisinde çalışmalarımızı yürüttük, bundan sonrada bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milli Eğitim camiamızın her daim yanındayız. İlçemiz adına bir araya geldiğimiz bu anlamlı buluşmaya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar ise Palandöken Belediye Başkanı Sayın Muhammet Sunar'ın bu nazik davetinden ötürü duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi. "Eğitim kurumlarının ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik gayretli çalışmalar yürüten Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Sunar, bir eğitimci gibi ilçedeki tüm eğitim kurumlarını ziyaret ederek, okul yöneticileri ile hasbihal edip, ihtiyaçlarını yerinde görerek sorunlarını çözmeye çalışıyor. Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Sunar'a İlçemizin Eğitimine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: PALANDÖKEN' ANLAMLI BULUŞMA

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı