PALANDÖKEN´DE CUMHUR İTTİFAKI´NIN MECLİS ÜYESİ ADAYLARI GÖZ DOLDURUYOR

Muhammet Sunar Tüm Kadrolarıyla Palandöken İlçesinde Hizmete Talip Olduğunu gösteriyor.

PALANDÖKEN´DE CUMHUR İTTİFAKI´NIN MECLİS ÜYESİ ADAYLARI GÖZ DOLDURUYOR

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Palandöken Belediyesi Meclis üyesi adayları Ensar Özdemir, Şeref Doğan ve Gürkan Sönmez, Cumhur İttifakı´nın başarısı için ilçe genelinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar´ı yalnız bırakmayan maclis üyesi adayları, ayrıca bire bir esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiriyor.

Cumhur ittifakı´nın Palandöken´deki Meclis üyesi adayları İlçede mahalle sohbetleri, esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla gerçekleştirdikleri seçim çalışmalarında göz dolduruyor. Özellikle Cumhur İttifakı AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar´ın en güçlü silahları olarak öne çıkan isimler Ensar Özdemir´in yıllardır siyasetin içerisinde ve AK Parti kadrolarında olan bir isim olması sebebiyle göreve geldikten sonra Palandöken İlçesi için büyük bir şans olduğunu vurgulayan vatandaşlar, acemi siyasetçilerin elinde yönetilmeye çalışılan bir Palandöken istemiyoruz dediler. Ensar Özdemir isminin çok isabetli bir isim olduğunun altını çizen vatandaşlar, yıllardır beceriksiz ve siyaseti bilmeyen insanlar tarafından yönetildik. Belediyecilik hizmetlerinden ziyade İlçemizde gerçekleştirlimesi düşünülen projelerin hız kazanması için Ankara bağlamında güçlü, bilgi, birikim, donanım ve tuttuğunu koparan cevval siyasetçilere ihtiyacımız var. Ensar Özdemir´i siyasette yıllardır tanıyor ve biliyoruz. Ankara bağlamında ise, Ensar Özdemir´in oğlu Ali İhsan Özdemir´in AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı olması Palandöken Belediyesi´nin Ankara´daki eli, kolu ve gözü olacak demektir dediler.

Öte yandan yıllardır Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığında Basın ve Halkla İlişkilerde görev yapmış ve bir çok başarılı çalışmaya imza atmış olan Şeref Doğan ismi de Palandöken İlçesinde vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanan bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Şeref Doğan´ın Belediyecilik noktasında Basın ve Halkla ilişkilerde uzun yıllar görev yapması hasebiyle Belediyeciliğin her kademesiyle olan yakın ilişkilerinin Palandöken İlçesine çok büyük katkı sağlayacağını savunan vatandaşlar, 30 Mart 2014 tarihinde yürürlüğe giren Büyükşehir yasası kapsamında Palandöken Belediyesi´nin tüm işlerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütüldüğünü göz önüne alacak olursak Şeref Doğan´ın Palandöken Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki sıcak ilişkilerin kilit ismi olarak görüyoruz dediler.

Yine Cumhur İttifakı AK Parti Palandöken Belediyesi Meclis üyesi Adayı olan Türkiye Boks Milli Takımı Baş Antrenörü Gürkan Sönmez´i listelerde görmenin sevincini yaşayan Palandöken İlçe sakinleri, Belediyeciliğin sadece yol, su, asfalt ve benzeri rutin işlerinin haricinde sosyal Belediyeciliğe de önem vermesi gerektiğinin altını çizdiler. Belediyecilik alanında her ne kadar Gürkan Sönmez´in tecrübeli bir isim olmasa da Spor noktasında İlçemizi uçuracağına inanıyoruz dediler. Önümüzdeki yıllrda Palandöken İlçesinin isminin özellikle Boks sporunda adını Gürkan Sönmez sayesinde Dünya´ya duyuracağına inandıklarının altını çizen vatandaşlar Cumhur İttifakı AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar´ın tüm kadrolarıyla gerçekten hizmet etmeye talip olduğuna şimdiden canı gönülden inandıklarını belirterek bu kadronun Palandöken´i Şaha Kaldıracağının altını çizdiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı