PALANDÖKEN´DE CUMHUR İTTİFAKININ COŞKUSU VE MUHAMMET SUNAR SEVGİSİ HER KÖŞEYİ SARDI

Cumhuriyet´i kuran şehrin Palandöken ilçesinde Cumhur´un sesi yükseliyor. Merkezinden kırsalına Cumhur İttifakı´nın coşkusu Palandöken´in her köşesinde gün geçtikçe yükseliyor.

PALANDÖKEN´DE CUMHUR İTTİFAKININ COŞKUSU VE MUHAMMET SUNAR SEVGİSİ HER KÖŞEYİ SARDI

 

 

Cumhuriyet´i kuran şehrin Palandöken ilçesinde Cumhur´un sesi yükseliyor. Merkezinden kırsalına Cumhur İttifakı´nın coşkusu Palandöken´in her köşesinde gün geçtikçe yükseliyor.

Gittiği her yerde büyük bir coşku ile karşılanan Cumhur ittifakı AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar her mahallede yüzlerce insan tarafından sevgi ile karşılanıyor. Palandöken İlçesinde yapılan mahalle sohbetlerine katılan Eski Sağlık Bakanımız ve AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ´da coşkulu kalabalığa hitap ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın selamlarını iletti ve Cumhur İttifakına destek istedi.

Türkiye´ye Bahar 2002´de, Palandöken´e 2004´de Geldi

Cumhur ittifakı AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar, ? Birileri çıkmış Martın sonu bahardır diyor. Türkiye´de bahar 2002´de Recep Tayyip Erdoğan´la geldi. 2004 yılında AK Belediyecilikle bu memleket hizmetle buluştu. Zenginin yanında olan değil, memleketin en ücra köşesinde yaşayan bir garibanın emrinde olan bir hükümet geldi. Sırtını asla kirli ittifaklara dayamayan, sırtını millete dayayan, gücünü bu aziz milletten alan bir liderle geldi. Bizim oyunlarla, yalanlara işimiz olmaz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet.

Recep Akdağ ?Muhammet Sunar´ın Tüm Projelerinin Arkasındayız ve Destekçisiyiz ?

Erzurum´a ve tüm ilçelerimize yapılan hizmetlerin Ankara´da takipçisi olan, memleket sevdasını her an hemşerileri ile buluşarak gideren Erzurum´un bir markası olan Eski Sağlık Bakanımız ve AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ, "Bugün burada görüyorum ki, Palandöken bu işi bitirmiş. Palandöken bugünden 31 Mart´a çok güzel bir mesaj gönderiyor. Buradan Türkiye´ye çok güzel bir ses gelecek. 1 Nisan´da iktidar değişimi olacak bir seçim yapmıyoruz. İktidar belli bu ülkede. Kirli ittifaklar ne kadar oyunlar, senaryolar hazırlasalar da biz onlara fırsat vermedik, milletimizin desteği ile yine vermeyeceğiz. Cumhur ittifakı AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar beyefendi Partimizin İl Teşkilatlarında yıllarca görev almış ve aldığı tüm görevleri başarıyla yerine getirmiş bir arkadaşımızdır. 1 Nisan´dan sonra Palandöken İlçemiz için hayata geçireceği her türlü yatırım ve projelerde Ankara´daki destekçisi olacağımı bir kez daha hatırlatıyorum. Bırakın ufak hesaplaşmaları. Bu memleket hepimizin, bu memleket iktidar partisiyle olursa ancak daha fazla hizmet görür. Büyükşehir´de Mehmet Sekmen başkanımızın 5 yılda yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Palandöken´de ve Erzurum´da Cumhur İttifakı ile daha güçlü bir seçim olacak. Bu seçimin aynı zamanda beka seçimi olduğunu da unutmayın. Yani oyunun farkında olalım. Bir kanadımız kırık kalırsa bu işler o kadar süratli çözülmez. Bugün Büyükşehir´de Mehmet Sekmen´in Palandöken´de ise Muhammet Sunar´ın vaatleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın ve AK Parti Erzurum Milletveki kardeşiniz hemşeriniz şahsım Recep Akdağ´ın´da vaatleridir. Bu vaatler aynı zaman da bir Recep Tayyip Erdoğan vaadidir. Çünkü onun yolu, davası, gücü bu millettir. Bizim tek sevdamız da Türkiye´dir. ? sözlerine yer verdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı