PALANDÖKEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEYFULLAH KARAPINAR OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR!

Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar ziyaretleri kapsamında okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselere giderek hem öğrencilerle, hem de öğretmenlerle görüşmelerine devam ediyor.

PALANDÖKEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEYFULLAH KARAPINAR OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR!

 

Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar ziyaretleri kapsamında özellikle mahalle okullarına ağırlık vererek, zaman zaman derslere katılıyor, oyunlar oynuyor, öğrencilerle birlikte kitap okuyor. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Karapınar, ziyaret sırasında yöneticilerden ve öğretmenlerden okulların mevcut durumları ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgiler alması ve incelemelerde bulunması sonrasında öğrenciler ile sohbet ederek öğrencilerin isteklerini dinliyor. 

Okul ile ilgili sorunları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle diyalog içerisinde olmak ve yaşanılan sorunlara  çözümler bulabilmek amacı ile okul ziyaretlerine devam ettiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar; ‘2023-2024 Eğitim Öğretim sezonu başlamadan günler önce Şube Müdürü arkadaşlarımızla birlikte İlçemiz sınırlarında bulunan okul öncesi,  ilkokul, ortaokul ve liselerimizdeki eksiklikleri yerinde incelemek ve Eğitim öğretim gününün başlayacağı güne kadar tamamlanması için canla başla çalıştık. 

Eğitim ve Öğretimin başladığı ilk günden beri de her gün planlı olarak belirlemiş olduğumuz Okullarımızı ziyaret ediyoruz. Yaptığımız ziyaretler sadece fiziki inceleme ziyaretleri değildir. Aynı zamanda öğretmen arkadaşlarımızla görüşüp sorunları hakkında bilgiler alarak, Okulları gezip  eksiklikleri yerinde görerek okul müdürleri ile  fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gelişimden ve değişimden haberdar olursak, çocuklarımızı geleceğe daha hazır vaziyette yetiştirmiş oluruz.’ dedi. 

Gerek Yaz tatili süresince, gerekse Eğitim ve Öğretimin başladığı ilk günden beri Okullarında yapmış oldukları çalışmalardan dolayı idareci ve öğretmenlere teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar, ziyaretlerinin süreceğini, öğrenci ve öğretmenlerle  her zaman iç içe  olacağını belirtti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı