PALANDÖKEN BELEDİYESİ YENİ PARKLARI HALKIN HİZMETİNE AÇTI?

?Yeşil bir palandökendir sevdamız´ sloganıyla yola çıkan Palandöken Belediyesi ilçenin muhtelif noktalarına yaptığı yeni parkları halkın hizmetine sundu.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ YENİ PARKLARI HALKIN HİZMETİNE AÇTI?

 

Palandöken İlçesine 4 Yeni park daha kazandırdıkları için mutlu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ?Benim tek hedefim var bu hedefim ise sloganımızda anlaşıldığı gibi ? Yeşil Bir Palandökendir Sevdamız? bu sevdamız öyle sözde kalmaması ve gerçekten sevdamızı insanlarımıza hissettirmek adına görevde bulunduğum 6 yıl içerisin de ilçemize 130 bin metrekare yeşil alan kazandırdık. Yani karşılığı 55 yeni park yaptık. Yapılan tüm çalışmalarda ki amacımız yaşanabilir bir Palandöken için hızlı ve kaliteli hizmet anlayışı içinde vatandaşın huzur ve rahatını sağlamak. Vatandaşımızın rahatı ve huzuru ise ilçemiz de yaptığımız bu parklar da sağlamak istiyoruz. Yeni yaptığımız ve halkımızın hizmetine sunduğumuz bu parkları çok amaçlı kullanmaya uygun olarak projelendirdik. Çocuklarımız aileleriyle parklara gelip gönüllerince eğlenecekler. Parklarda büyükler için kamelyalar ve spor aletleri bulunuyor. Çocuklarımız oynarken büyüklerde spor yapıp dinlenebilecekler. Bugün itibariyle hizmete açtığımız 4 yeni parkımız Yıldızkent mevkiinde 2 bin 800 metrekare, yine Yıldızkent bölgesin de bin 500 metrekare, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesin de 2 bin metrekare ve en büyüğü olan Yunus Emre Mahallesinde 6 bin metrekare alanına sahip parklarımızın çevre düzenlemesi tamamlanarak halkımızın hizmetine açtık. İlçe sakinlerimizin sağlıklı nefes alabilmesi ve mutlu olması için ne gerekiyorsa yapmaya da devam edeceğiz." dedi.

 PALANDÖKEN İLÇESİNİ YEŞİL DOKUSUNU GÜÇLENDİRİYORUZ

Görev süreleri içerisin de bir birinden değerli ve kıymetli alanları parka dönüştürdüklerini hatırlatan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,? Bugüne kadar yaklaşık 55 yeni parkı hizmetine sunduk. Şehitler Parkı, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Parkı, Recep Tayyip Erdoğan Parkı, Hanımlar Parkı, Karaca evler parkı, üç küme evler parkı ve 19 köy mahallemiz de çocuk oyun alanları dahil 26 farklı mahallemize bu parkları kazandırdık. Bir taraftan Palandöken İlçemizin yeşil dokusunu güçlendirirken diğer taraftan yeni park alanları için çalışma yapıyoruz. İstiyoruz ki çocuklarımız kendilerine yakışan alanlarda oyun oynayabilsin, anneler ve babaları burada çocuklarını izlerken boş zamanlarında huzurlu, güvenli ve mutlu bir şekilde dinlensin. Parkların büyüklüğüne göre kamelyalar, spor alanları, fitness alanları, çocuk oyun grupları, basket sahaları ve futbol sahalarını dizayn ettik. Yaptığımız bu yeni parklarımız Palandökenimize ve halkımıza Hayırlı olmasını diliyorum? diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false