OSMAN BELLİ; "EN YÜKSEK OYU KÖPRÜKÖY'DEN ALACAĞIZ"

CUMHUR İTTİFAKI İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI TANITIM PROGRAMINDA OSMAN BELLİ SEVGİSİ SALONA SIĞMADI!

OSMAN BELLİ;

 

Önceki Gün AK Parti Genel Başkan vekili Efkan Ala'nın katılımıyla gerçekleştirilen Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtım programına Köprüköy'den gelen vatandaşlar damgasını vurdu.

Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda yapılan Aday Tanıtım programı için Köprüköy'den gelen vatandaşlar, Belediye Başkanı Osman Belli'nin yeniden Köprüköy Belediye Başkanlığına Aday gösterilmesine büyük sevinç gösterileri düzenlediler.

Köprüköylü vatandaşlar duydukları sevinci salonun dışarısına taşıyınca oldukça heyecanlı anlar yaşandı.

 

 

AK Parti Erzurum İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda dördüncü dönem adaylığı açıklanan Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli, Salona girişte Köprüköylü vatandaşların sevinç gösterileriyle karşılandı. 

Osman Belli burada yaptığı konuşmasında; 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde en yüksek oyu Köprüköy'den alacağız. Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakına en fazla oyu almak için el ele omuz omuza durmadan çalışacaklarını ifade ederek, “Dördüncü dönem belediye başkanlığı için tekrar aday gösterildiysek bunun sebebi öncelikle yapmış olduğumuz hizmetler ve bu hizmetleri yaparken bizlerden dualarını esirgemeyen Köprüköy halkının varlığıdır” dedi. 

Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli sözlerine şöyle devam etti.

"Bugüne kadar yapmış olduğumuz tüm hizmetlerde herkesin bir izi var. Köprüköy Belediyesi ailesi olarak halkımızla bütünleşerek, büyük hizmetler yaptık. Kurumsal, toplumsal ve kentsel manada Köprüköyümüzü alıp çıkarttığımız çıta ile büyük bir başarı hikayesi yazdık. Bunu Köprüköy halkıyla el ele omuz omuza yaptık, Köprüköy halkıyla birlikte başardık. Biz Köprüköy'ü ailemiz gibi Köprüköy halkını da bir aile bireyi olarak gördük. Köprüköy Belediyesi ve Köprüköy halkıyla kurduğumuz bu aile bağlarını, Köprüköy'ü evimiz görerek de devam ettirdik. Hizmetlerimizde hep halkımızı düşündük ve düşünmeye de devam edeceğiz inşallah. Bugün eğer ki dördüncü dönem belediye başkanlığı için tekrar aday gösterildiysek bunun sebebi öncelikle yapmış olduğumuz hizmetler ve bu hizmetleri yaparken bizlerden dualarını esirgemeyen Köprüköy halkının varlığıdır. 

Ayrıca, Köprüköy halkının gösterdiği bu teveccühü ölçen ve onu değerlendiren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen, Mevcut ve geçmiş dönemde görev yapmış Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve tüm İl ve İlçe teşkilatlarımızda görev yapan değerli dava arkadaşlarımızın görmüş oldukları başarıyı tekrar taçlandırarak bizi aday göstermeleridir ki ben de onlara yürekten teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İŞTE SALONA SIĞMAYAN O OSMAN BELLİ SEVGİSİ;


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı