ORKUN ÇİZMELİ VE NACİ ERGEN´DEN MAL VARLIĞI AÇIKLAMASI

Erzurum Basınının Yürekli İki İsmi Orkun Çizmeli ve Naci Ergen Kamuoyuna karşı taşıdıkları sorumluluklarını mal varlıklarını açıklayarak gösterdiler.

ORKUN ÇİZMELİ VE NACİ ERGEN´DEN MAL VARLIĞI AÇIKLAMASI

 

 

Erzurum´un en çok takip edilen ve izlenen yorum programı Haftaya Bakış´ta bu hafta, Erzurum´da son 10 yıl içerisinde Gazetecilik Mesleğini yapan kişilerin mal varlıklarını açıklama çağrımıza ERKHABER Genel Yayın Müdürü Orkun Çizmeli ve Kanal 25 Televizyonu Haber Müdürü Naci Ergen´den cevap gecikmedi.

15 Temmuz Gecesi yapılan Hain Darbe girişimi sonrası Ülkemizin birçok Kamu kurum ve kuruluşlarında görevden almalar ve tutuklamalar devam ederken, FETÖ Terör Örgütü´nün her alanda İmamları ve adamları varken Erzurum Basınında hiçbir kıpırdamanın olmaması dikkatleri Erzurum´daki Gazetecilerin üzerine çekti. Her alanda yapılanan FETÖ Terör Örgütü Nasıl Olur´da Basın Camiasında bir yapılanmaya gitmez diyen vatandaşların bu sessiz çığlığını Ülkemize, Vatanımıza, Bayrağımıza, Milletimize ve Cumhurbaşkanımıza olan bağlılığımızdan dolayı dile getirdik ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığını kamu yararına göreve davet ettik.

Erzurum´da son 10 yıl içerisinde Gazetecilik yaparak mal, mülk, daire, araba ve para sahibi olan kişilerin elde ettikleri bu paraların kaynaklarının araştırılması ve Gazetecilerin son 10 yıl içerisinde kullandıkları Pasaportlarının incelenmesi için yapmış olduğumuz çağrımıza kamuoyuna karşı bir sorumluluk kabul eden ERKHABER Genel Yayın Yönetmeni Orkun Çizmeli ve Kanal 25 Televizyonu Haber Müdürü Naci Ergen Sosyal Medya üzerinden paylaştıkları mal varlıklarıyla cevap verdi.

Önümüzdeki günlerde birçok Gazeteci arkadaşımızın da bu çağrımıza cevap vereceklerine inanıyoruz. Ayrıca Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı´nın da bu çağrımızdan sonra Erzurum´da Son 10 yıl içerisinde Gazetecilik yapan herkesi mercek altına alması, para kaynakları ve pasaportlarının incelenmesi için harekete geçmesi bekleniyor.

İŞTE ORKUN ÇİZMELİ´NİN PAYLAŞIMI:

Orkun Çizmeli: Bu çağrıya destek veriyor ve açıklıyorum...

Kayakyolu´nda Denizbank kredisi ile 85 bin Tl´ye alınmış 2+1 140 m2 teras katı daire ve 2016 model Doğuş Finanstan 27.500´ü kredi kullanılarak alınan tugian marka aracım vardır.

1998´den bu yana aldığım tüm araçlarım banka kredileri ile alınmıştır, merak edenler için kredi dökümleri Akbank, yapı kredi, işbankası ve FORD finans´tan temin edebilir... saygılarımla...

İŞTE NACİ ERGEN´İN PAYLAŞIMI: 

Naci Ergen: Sayın Atmaca kim neyi nasıl açıklasın ki; Rabbim görüyor zaten.
benim de bi tane 1996 model külüstürüm var. başka dersen vallah yok :
 
Gazeteci arkadaşlarımızın kendi Gazetelerinden, Televizyonlarından, Radyolarından, Dergilerinden ve İnternet sitelerinden yüreklilikle mal varlıklarını kamuoyuyla paylaşacakları beklenirken, Gazeteci Cem Atmaca Sosyal Medya üzerinden Orkun Çizmeli ve Naci Ergen´in göstermiş oldukları bu hassasiyetlerini AN İTİBARİYLE Başlığıyla paylaşırken özellikle Naci Ergen´in paylaşmış olduğu mal varlığına ve çağrımıza vermiş olduğu cevabı sosyal medya da geniş yankı uyandırdı.

İŞTE CEM ATMACA´NIN O PAYLAŞIMI:

AN İTİBARİYLE (NACİ ERGEN´İN MAL VARLIĞI ÜZERİNE)
Haftaya Bakış programı olarak son 10 yılda Erzurum da gazetecilik yapanların mal varlıklarını açıklamaları için çağrı yaptık.

Çağrımıza Erk Haberden Orkun ÇİZMELİ ve Kanal25 TV den Naci ERGEN kulak verdi.

Açıklama yapmanın yürek istediği bir dönemde ?bizi töhmet altında bırakamazsın Cem ATMACA biz onurumuzla ve helal kazancımızla yaşıyoruz dediler. Bizim emeğimizle kazandığımız ve çocuklarımıza götürdüğümüz helal kazancımıza senin gölge düşürmene izin vermeyiz´ dediler.

Orkun Beyin mal varlığını haftaya bakış programında açıklayacağım ama Naci ERGEN´in mal varlığı çok dikkatimi çekti ve yüreğimi burktu.

Naci ERGEN açıklamasında aynen şu ifadeyi kullandı;´ Vallahi bir tane 96 model her tarafı çürümek üzere olan tempra marka aracımdan başka hiçbir şeyim yok´

Sen rahat ol Naci can kardeşim, kim demiş senin bir şeyin yok diye; o evine götürdüğün helal ekmeğin var ya;

Devleti tırtıklayarak viski çikolata tüketenler, 

Fakirin fukaranın hakkı olan lüks dairelerde oturanlar,

Milyarlık lüks araçlarda gezenlerden senin çok daha büyük ve devasa bir servetin var.

Şerefin var,

Onurun var,

Duruşun var,

Helal lokma yiyen evlatların var.

Peki, Naci ERGEN ne yapmamış, açıklayamayanlar ne yapmış ki bu kadar büyük bir servete kavuşmuşlar.
Uyanmalısın Erzurum, uyanmalıyız, bu talana, yalana, dolana bir son vermeliyiz.

Gün geldi Fetönün kucağında, gün geldi devletin masasında, gün geldi sermayenin koynunda, gün geldi gazetecinin emeğini satarak, gün geldi fakirin fukaranın malına çökerek ne kazandınızsa fitil fitil burnunuzdan bu millet çekecek, kurtuluşu yok bunun.

Destekçilerinizi ve sizi koruyup kollayanları ilgili yerlere bildirdim ve olumlu dönüşler aldım.

Görelim Mevla neyler 
Neylerse güzel eyler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı