ÖNAL AİLESİ´NİN MUTLU GÜNÜ

Önallar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Erzurumlu İş Adamı Suat Önal´ın Oğlu Ahmet Önal Dünya Evine Girdi.

ÖNAL AİLESİ´NİN MUTLU GÜNÜ

 

 

Önallar AŞ´nin Yönetim Kurulu Başkanı  ve Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkan Yardımcısı Suat Önal´ın oğlu Ahmet Önal ile Değirmenci  Ailesinin kızları Merve Değirmenci, İstanbul The Green Par Hotel´de gerçekleşen muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

 

Katılımın çok yoğun olduğu gecede Önal ve Değirmenci ailelerinin dostları genç çifti bu güzel ve özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

Bütün ayrıntıların incelikle düşünüldüğü düğünde sunuculuğu Güler Kahraman´ın yaptığı düğünde Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçıları Sevcan Orhan, Burhan Topal,Nurullah Akçayır, Abdullah Erkal sahne alarak davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Erzurum´un yetiştirdiği usta  tiyatrocu   Murat Balkuş  skeçleri  ile salondakileri güldürürken Adavapuru Şakir ise okuduğu şiirlerle duygulandırdı.

Önal ailesi fertleri misafirleri kapıda karşılayarak düğün sonuna  kadar tek tek ilgilenirken gelin ve damatta masaları dolaşıp tüm misafirlere hoş geldiniz diyerek bu özel günlerinde kendilerine yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

Genç Çiftin nikahını Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı kıyarken nikah şahitliğini ise İstanbul Milletvekili M.Belma Satır, İstanbul Milletvekili Osman Poyraz, İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Onursal Başkanı Ahmet Ağırman, YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Atılgan, Adana Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Şahbaz, Prof.Dr. İsmat Kırkpınar, İş adamı Muhlis Önal, İş adamı Mustafa Dinç, Sanayici Oktay Aslan, Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurullah Akçayır ve Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek yaptı.

Erzurum Bar ekibi gösterisinin ardından sahne alan Sevcan Orhan ve Burhan Topal seslendirdikleri şarkılarıyla davetlilere keyifli anlar yaşattılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Nurullah Akçayır ve Abdullah Erkal´ın sahneleriyle coşan misafirler düğün sonuna kadar pisti boş bırakmadılar.

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde Damat Ahmet Önal ve sağdıcı havuza atılması üzere damat ve gelinin aile ve dostlarının da havuza atlaması keyifli dakikalar yaşattı. Önal ve Değirmenci ailelerinin  bu mutlu gününe Medya, Siyaset, Sanat, Spor ve iş dünyası yoğun ilgi gösterdi.

 


Anahtar Kelimeler: ÖNAL AİLESİ MUTLU GÜNÜ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli