ÖMER DÜZGÜN VE MESUT BAKKAL'A ÇOK ÖNEMLİ BİR ÖNERİM VAR!

B.B. Erzurumspor'da bir "Uğursuzluk" var mı? Özellikle İç saha maçlarımızda taraftarlarımızın büyük bir çoğunluğu "Uğursuzluk" olduğuna inanıyor.

ÖMER DÜZGÜN VE MESUT BAKKAL

 

 

Futbolda uğur ve uğursuz üzerine yapılan bir araştırma futbolcular üzerinde dini inançların etkili olduğunu ortaya koydu. Futbolcular bilinçili yada bilinçsiz şekilde dinsel inançlarını sahaya uğur olarak yansıtıyorlar.

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Spor psikoloğu Erkut Konter'in, Türkiye liglerindeki 18 takım ve 313 profesyonel futbolcu üzerinde yaptığı 'Futbol'da uğur ve uğursuzluk araştırması' futbolcularımızın uğura ne kadar inandığını gözler önüne sererken, dini inaçların da sahaya yansıtıldığını gözler önüne serdi.

Peki! B.B. Erzurumspor'da bir "Uğursuzluk" var mı?

Özellikle İç saha maçlarımızda taraftarlarımızın büyük bir çoğunluğu "Uğursuzluk" olduğuna inanıyor.

Bende bu taraftarlardan birisiyim. Erzurumspor, iç sahada giydiği Mavi Düz renk forma, mavi düz renk şort ve çorapların Erzurumspor'a Uğurlu gelmediği düşüncesindeyim.

Belki şimdi uğur, uğursuzluk, şans, şanssızlık; futbol gibi realist bir spor için pek geçerli olmayan kavramlar diye düşünenleriniz vardır.

İyi vurursunuz top gider ağlarla buluşur, kötü vurursunuz direğe çarpar dışarı çıkar..

“Uğurlu krampon, uğursuz stat, uğurlu forma, uğursuz forma, uğurlu futbolcu, uğurlu teklnik direktör, uğur yaptı, uğuru bozdu” gibi ifadeler de belki sizlere hurafe gelebilir.

Ama ben yine de düşündüklerimi söylemeden edemeyeceğim.

Buradan B.B. Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün ve Teknik Direktörümüz Mseut Bakkal'a sesleniyorum.

Gelin bu Uğursuzluğu Mavi Beyaz Çubuk Formalarımızla kıralım.

Erzurumspor'u yakından takip edenler bilirler. geçtiğimiz sezonlarda B.B. Erzurumspor kötü gidişatını Lig'in bitimine son 10 hafta kala Çubuk Formasıyla sahaya çıkarak kırmış ve o sezon Play-Off'dan Süper Lige yükselmişti.

Bu sezon kendi sahamızdaki maçlarımızı şöyle hatırlayacak olursak, dış saha maçlarına oranla daha şanssız, ve istediği sonuca gidemeyen bir Erzurumspor izliyoruz. 

Direkten dönen toplar, yüzde yüz kaçan goller, rakip kalkecilerin Erzurumspor maçlarında devleşmesi, ve daha sayabileceğimiz bir sürü aksiliği bu sezon hep kendi sahamızda yaşadık.

Devre arası yaptığımız transferlerle İkinci yarıda çok daha başka bir Erzurumspor beklerken, kendi sahamızda yaşadığımız aksilikler arasında sadece puan kaybetmek değil, büyük beklentierimizin olduğu Futbolcularımızın sakatlıkları da Uğursuzluklarımız arasındaydı.

Bu sebepten Kulüp Başkanımız Sayın Ömer Düzgün ve Teknik Direktörümüz Sayın Mesut Bakkal'dan 3 Mart 2021 tarihinde kendi sahamızda karşılaşacağımız Fatih Karagümrük maçında takımımızın Mavi beyaz Çubuk Formasıyla saha da görmek istiyoruz. 

Lütfen Bu Önerimizi Dikkate Alın...

Denemekten Ne Kaybedersiniz ki,....


Anahtar Kelimeler: DÜZGÜN MESUT BAKKAL' ÖNEMLİ ÖNERİM !

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı