ÖMER ÇOMAKLI CUMHURBAŞKANLIĞINA ADAY OLMUŞ BİRİSİNİ DEĞİL CUMHURBAŞKANIMIZI KARŞILAMIŞTIR

ÖMER ÇOMAKLI CUMHURBAŞKANLIĞINA ADAY OLMUŞ BİRİSİNİ DEĞİL CUMHURBAŞKANIMIZI KARŞILAMIŞTIR

ÖMER ÇOMAKLI CUMHURBAŞKANLIĞINA ADAY OLMUŞ BİRİSİNİ DEĞİL CUMHURBAŞKANIMIZI KARŞILAMIŞTIR

 

 

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´nin ziyaret ettiği Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaattin Duran istifa ettirildi diye çıkan haberlerin ardından birileri de Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı´nın geçtiğimiz gün şehrimize teşrif eden Mevcut seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı karşılama töreninde bulunmasından dolayı Atatürk Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaattin Duran´ın aynı harekette bulunduğunu savundular.

BÜROKRASİ İLE SİYASETİ KARIŞTIRMAYALIM LÜTFEN!...

İl Protokol sıralamasında 8. sırada yer alan Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı´nın Türkiye Cumhuriyeti´nin Seçilmiş Mevcut Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı karşılama töreninde bulunması ile daha sahalarda oy toplamak için koşturan siyasi bir kimlik sahibi Muarrem İnce´nin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı´nı ziyaret etmesi arasındaki uçurum farkını anlamamak mümkün değil. Birisi seçimlerine 25 gün kalmış siyasetçi Muarrem İnce, diğeri ise; Türkiye Cumhuriyeti´nin mevcut seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Yani birisi emelleri ve düşündüğü siyaseti uğruna Bir Üniversite´nin Tıp Fakültesinin Dekanını ziyarete giderek kendisine oy alabilmek için kılıktan kılığa giren bir siyasetçi...

Diğeri İse; Türkiye Cumhuriyeti´nin Halkı tarafından seçilmiş, Mevcut Cumhurbaşkanı...

ÖMER ÇOMAKLI´NIN KARŞILAMA SONRASI YAPTIĞI AÇIKLAMA DA PROTOKOL ÜSLUBUNDA...

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, şehrimize teşrif eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a kara kalem tablosu hediye ettiğini Atatürk Üniversitesi´nin resmi sitesinden tüm akademisyelerine ve öğrencilerine zaten duyurdu. Çomaklı, Atatürk Üniversitesi´nin resmi web sitesinden akademisyelerine ve öğrencilerine de Protokol sıralamasında yer alan Rektör kimliğiyle karşılamaya katıldığını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi. ?Hemşehrilerimizle bir araya gelmek için şehrimize teşrif eden Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım´ın Erzurum ziyaretine bizler de iştirak ettik. Kendilerine; Üniversitemize, şehrimize ve ülkemize katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum? dedi.

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false