Oltu'nun Yeni Belediye Başkanı Mühendis Adem Çelebi Oldu

11 adayın yarıştığı Oltu'da sandıktan AK Parti çıktı. Cumhur İttifakı adayı Adem Çelebi Oltu'nun yeni Belediye Başkanı seçildi.

Oltu

 

Oltu'da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Cumhur ittifakı AK Partili Başkan Adem Çelebi oldu. 

Çelebi, “Önümüzdeki beş yılda göreceksiniz Oltu Şah'a Kalkacak. Planlarımızı yaparken bu şehrin 50 yıl sonrasını, 100 yıl sonrasını planlayacağız” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarına göre AK Parti’nin belediye başkan adayı Adem Çelebi açılan sandıklardan sonra yaptığı açıklamada;

“İstişareyi hep öne alacağız. İstişare yapan insan hiçbir zaman kaybetmez. Kolay kolay yanlış yapmaz. Yarın yanlış yapsa bile minimuma indirir. Bundan dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere biz hem genel merkezimizle, milletvekillerimizle ve bütün teşkilatlarımızla aynı hassasiyeti ortaya koyacağız. Yine sizlerle birlikte Oltu'yu yöneteceğiz. Siz değerli Oltulu hemşerilerimin bugün bize verdiği bu önemli sorumluluğun bilincindeyiz. Hiç zaman kaybetmeden planlamamızı yaparken bu İlçemizin 50 yıl sonrasını, 100 yıl sonrasını planlayacağız. Bize ne yakışır, şu an bu memlekette yaşayan her bir vatandaşımızın, her bir hemşehrimizin, bu memleketin her bir insanının 50 yıl sonrasında da, 100 yıl sonrasında da gelecek nesillere Oltu'yu emanet edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Oltu İlçe Başkanı Burtay Oğuzhan Yavuz ise şöyle konuştu. “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle seçimlere 60 gün kala İlçe Başkanlığına atandım. Belediye Başkan Adayımız Adem Çelebi ile birlikte sahaya indik. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadık. Başarılı bir seçim süreci geçirdik. Bu süreçte bizlerden desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Başta İlçemizin gururu AK Parti Genel Başkan vekili kıymetli büyüğümüz Efkan Ala başta olmak üzere Milletvekillerimiz, AK Parti Erzurum İl Başkanımız Sayın İbrahim Küçükoğlu, Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe yönetimleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen ve tüm partililerimizle gece gündüz demeden çalıştık. İnşallah Oltu için güzel bir hizmet serüveni olacak. Partimizin ve Belediye Başkan Adayımız Adem Çelebi'nin vadetmiş olduğu tüm projeler inşallah en kısa sürede hayata geçecek. Kazanan Oltu oldu. diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: ' Belediye Başkanı Mühendis Çelebi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.04.2024

  • İMSAK 03:35
  • GÜNEŞ 05:11
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:14
  • YATSI 20:43
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı