OKTAY FANİ AK PARTİ´Yİ ÇOK FENA KARIŞTIRDI

OKTAY FANİ´YE AK PARTİ´NİN GİZLİ BELGELERİ Mİ PARA KARŞILIĞI HABER YAPTIRILDI?

OKTAY FANİ AK PARTİ´Yİ ÇOK FENA KARIŞTIRDI

 

1 Kasım Seçimlerinden büyük bir başarıyla ayrılan AK Parti´nin Tüm Teşkilatları Başarılarını kutlarken, Seçimlerin hemen ardından AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatının bu sevinci bir tarafa bırakıp, Teşkilat olarak toplu istifa istemesi Kamuoyunda bir çok soruyu akıllarda bıraktı.

AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatının  toplu istifa kararı almasının ve bu haberi kamuoyuna ilkkez duyuran internet sitesinin Sözde Gazeteci Oktay Fani´ye ait www.günden25.com  adresinin olması üzerine önceki gün kamuoyunda herkes tarafından kim olduğu merak edilen ERZURUM FISILTI rumuz isimli kişi tarafından sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twiter´den paylaşılan bir yazı kafaları iyice karıştırdı.

CİHAT TANYERİ GİZLİ BELGELERİ BASINA SIZDIRACAK KORKUSU MU TÜM TEŞKİLATI İSTİFAYA SÜRÜKLEDİ?

AK Partinin önde gelen siyasetçileri, Sözde Gazeteci Oktay Fani´nin Aziziye İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı Cihat Tanyeri tarafından para karşılığı haber yaptırdı denilerek paylaşılan yazının bir an evvel gün yüzüne çıkması gerektiğini savundular.

Kamuoyu, oy verdiği ve güvendiği AK Parti´de Neler Oluyor? Sorularını sormaya başladı. Özellikle seçimlerden hemen sonra sanki apar topar kaçar gibi istifa ettiğini duyuran AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatı olarak öncelikle AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatında tanıtım ve medyadan sorumlu Başkan yardımcısı Cihat Tanyeri´nin Para karşılığı hangi haberleri Sözde Gazeteci Oktay Fani´ye yaptırdığının cevabını bulmakla yükümlüdür. 

Önde gelen siyasetçiler sözlerine şöyle devam ettiler; AK Parti Çok büyük bir Partidir, Seçmenimiz kadar Teşklatlarımızda geniş bir aileye sahiptir. Elbette böylesine büyük bir Teşkilatın arasına sızmış bir takım köstebekler olacaktır. Ancak Sosyal Paylaşım siteleri üzerinden yapılan bu paylaşım Teşkilatlarımızca üzüntüyle karşılanmıştır. Özellikle yıllardır birlikte çalıştığımız Cihat Tanyeri isimli arkadaşımızın orada isminin geçmesi bizleri derinden yaralamıştır. Kamuoyunda oluşturulmak istenilen algı operasyonu bir an evvel ayyuka çıkmalıdır. Sanki AK Parti Teşkilatlarında gizli işler yapılıyor da bu gizli işler, şehirdeki Tetikçi gazetecilere para verilerek deşifre edilmek isteniyor gibi algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. 

OKTAY FANİ DAHA ÖNCEDE "İL BAŞKANI FATİH YEŞİLYURT´A HAPİS ŞOKU" HABERİYLE YİNE TETİKÇİLİĞİYLE GÜNDEME GELMİŞ

Daha önceki yıllarda da Bu Sözde Gazeteci Oktay Fani tarafından kaleme alınan birçok yazı Partimiz içerisinde nifak tohumları oluşturmuştu. Özellikle geçtiğimiz yıl içerisinde İl Başkanlığı seçimleri öncesi Fatih Yeşilyurt´un Başkan olmaması için atılan iftira ve karalamaları gerek partililerimiz gerekse kamuoyu unutmamıştır. Hatırlayacak olursak, İl Başkanımız Sayın Fatih Yeşilyurt hakkında "YEŞİLYURT´A HAPİS ŞOKU" başlıklı yazısıyla sanki İl Başkanımız Fatih Yeşilyurt Yüz kızartıcı bir suç işlemiş, Hapis cezası almış bir kişi olarak duyurulmaya çalışılmış o günlerdede İl Başkanlığında gözü olan birisi için Tetikçilik yapmıştı.

YETKİLİLER GÖREVE

Önceki gün Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook ve Twiter´de ERZURUM FISILTI isimli kişinin de paylaştığı yazıdan yola çıkarak Tetikçilik yaptığı iddia edilen Bu Sözde Gazeteci Oktay Fani´nin zaman zaman AK Parti üzerinden kirli emelleri olan birileri tarafından kullanıldığı kanaatinde olan AK Partili önde gelen siyasetçiler, Oktay Fani isimli bu sözde Gazeteci´nin gelir kaynaklarını, banka hesap hareketlerini, sosyal ve ekonomik durumunun bir an evvel incelenilerek AK Parti´nin AK Siyasetine gölge düşürmek için yaptığı bu tür haberlerin kaynaklarının araştırılmasını istediler. 

İŞTE SOSYAL MEDYADAKİ O PAYLAŞIM

/resimler/2015-11/20/2315565556236.jpg

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli