NİHAT YAVUZ ŞAHSUVAROĞLU YİNE GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI!

ŞAHSUVAROĞLU GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERZURUMLU HEMŞERİMİZ NİHAT YAVUZ ŞAHSUVAROĞLU'NA GURUR VERİCİ ÖDÜL

NİHAT YAVUZ ŞAHSUVAROĞLU YİNE GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI!

 

Çin'in En büyük 10 Otomotiv Şirketinden birisi olan JAC Automibile firması Şahsuvaroğlu Şirketler Grubunun Afrika'daki Şirketi İçin 2023 yılında Dünya Genelinde en çok satan ve en iyi yönetilen Dünya Global En iyi Distribütör Ödülünü verdi.

 

 

“BEST GLOBAL DİSTBİRÜTÖR” Ödülünü almaya layık görülen Şahsuvaroğlu Grup, 1966 yılında faaliyetlerine traktör ve yedek parça satışı ile Erzurum’da başlamıştır. 2000’li yıllara kadar başta Erzurum ve İstanbul olmak üzere; birçok lokasyonda çeşitli markaların bayiliğini üstlenmiş olan Şahsuvaroğlu Grup; temsilcisi olduğu tüm markaların bayi satış adetleri sıralamasında genellikle zirvede ve ilk 3 içerisinde yer almıştır. 2000 yılına kadar olan bu süreçte çalıştığı markalara kattığı değerlerle; Türkiye’de ilk yol yardım hizmeti, ilk interaktif servis hizmeti ve ilk masa başında kredi verme hizmeti sunarak temsil etmiş olduğu markaların satışlarına ivme kazandırmıştır. Şahsuvaroğlu Grup, edindiği tüm bu tecrübeler, başarılar, inovatif çalışmalar ve bayilik yaptığı markalara kattığı değer ile, artık distribütörlüğe adım atması gerektiği kararına vararak, 2007 yılında Güney Koreli SsangYong’un Türkiye Distribütörlüğünü, 2016 yılından itibaren de Çin’in en büyük Otomotiv devlerinden Sokon Grubun iştiraki DFSK markasının Türkiye Distribütörlüğünü almıştır. Bugün itibariyle Şahsuvaroğlu Grub’un, başarısının temeli, her durumda; müşteri odaklı çalışan personeli, yüksek kaliteli ürünleri, %100 yedek parça bulunurluğu, rekabetçi fiyatları ve omuz omuza aynı hedefe doğru yürüdüğü bayileri ile birlikte “Koşulsuz müşteri Memnuniyetini” kendine temel prensip edinmesidir. Bu prensipler ışığında bugün Çin'in En büyük 10 Otomotiv Şirketinden birisi olan JAC Automibile firması tarafından 2023 yılında Dünya Genelinde en çok satan ve en iyi yönetilen Dünya Global En iyi Distribütör Ödülünü almaya layık görülmüştür.

 

 

Erzurumlu Hemşerimiz Nihat Yavuz Şahsuvaroğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Şahsuvaroğlu Şirketler Gurubunun 2023 yılı Dünya Genelinde en çok satan ve en iyi yönetilen Dünya Global En iyi Distribütör Ödülünü Hefei Belediye Parti Komitesi Başkanı ve JAC Başkanı Şahsuvaroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yavuz Şahsuvaroğlu'na takdim etti. Ödülü aldıktan sonra konuşan Şahsuvaroğlu Şirketler Gurubu yönetim kurulu başkanı Nihat Yavuz Şahsuvaroğlu 2024 yılı satış ve üretim planlamalarını JAC Firmasıyla birlikte yaptıklarını belirterek, 2024 yılı hedeflerinin üretim dahil 2023 yılına göre % 100 artıracaklarını söyledi.  

  


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı