Nevzat Karasu, "El Ele Kol Kola Yürüyoruz"

YRP KÖPRÜKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NEVZAT KARASU; "EL ELE KOL KOLA YÜRÜYORUZ"

Nevzat Karasu,

 

Yeniden Refah Partisi Köprüköy Belediye Başkan Adayı Nevzat Karasu, seçim kampanyasını halkla iç içe bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

 

 

Gece gündüz demeden vatandaşlara seslenerek destek isteyen Yeniden Refah Partisi Köprüköy Belediye Başkan Adayı Nevzat Karasu, "Biz çok büyük bir aileyiz ve her geçen gün daha da büyüyoruz. Göreve talip olduğumuz ilk günden beri birlik ve beraberlik içinde ilçemizin geleceğine sahip çıkmak için çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızla meydanlarda coşkulu kalabalıklarla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın bu destekleri bizi çok mutlu ediyor dedi.

“Rant Belediyeciliği Köprüköy'de tarih olacak” diye konuşan Nevzat Karasu, Türkiye'deki belediye yönetimlerinin halkın gerçek ihtiyaçlarından uzaklaştığına vurgu yaptı. Karasu, “Artık belediyecilikte çıkar odaklı politikalar izleniyor. Yeniden Refah Partisi olarak bu duruma bir alternatif sunmayı hedefliyoruz, önümüzdeki seçimlerin bu açıdan Köprüköy için bir dönüm noktası olacağına inanıyoruz.” dedi.

 

 

"Ahlaklı Belediyecilik” anlayışıyla yola çıktıklarını dile getiren Nevzat Karasu, 2024 seçimlerinin Köprüköy'deki yerel yönetimin hangi yolda yürüyeceğini tercih edeceği son derece önemli bir seçim olacağını söyledi. Karasu konuşmasının devamında, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın şu sözlerini hatırlattı: “Ahlakın, maneviyatın, hakikatin, doğrunun, adaletin hakim olduğu anlayış tek çaredir. Millete hizmeti ibadet olarak yapan anlayış tek çaredir. Halk Hakk'a hizmettir anlayışıyla hareket eden kadrolar tek çaredir. Makam ve rakam için değil Allah rızası için siyaset yapan kadrolar tek çaredir, milli görüş tek çaredir, Yeniden Refah tek çaredir. Siyaseti ticaret olarak gören, çıkar odaklı siyaset anlayışlarının milletimize unutturduğu milli görüş belediyeciliğine, ahlaklı belediyeciliğe dönme vakti gelmiştir.” dedi.

Son olarak sözlerini tamamlayan Yeniden Refah Partisi Köprüköy Belediye Başkan Adayı Nevzat Karasu, "Sevdasını en derin köşemizde hissettiğimiz Köprüköylü hemşerilerimizle bir araya gelirken, bu güzel yolda geleceğe hep birlikte el ele kol kola yürüyoruz. Sevginize layık olup ilçemiz için gece gündüz demeden siz değerli hemşehrilerimizle her daim birlikte yürüyeceğiz. Bu sevgi ve coşkudan ötürü kıymetli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ederim" dedi.


Anahtar Kelimeler: Nevzat Karasu " Yürüyoruz"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı