NEDİR BU MEHMET EMİN ÖZ´ÜN İRAN SEVGİSİ?

AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI MEHMET EMİN ÖZ BUGÜN KONUK OLARAK KATILDIĞI PROGRAM´DA HERKESİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

NEDİR BU MEHMET EMİN ÖZ´ÜN İRAN SEVGİSİ?

 

 

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz bugün Radyo Rtim´de Mesut Gülrenk ve Orhan Bozkurt´un konuğu oldu.

AK Parti Erurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, konuk olduğu Sesli Gazete programında sorulan tüm sorulara İran üzerinden cevap vermesi dikkat çekti. 

Gündemin yerel seçimler olmasını bekleyen takipçilerin yerel seçimlere dair sormuş olduğu sorulara bile sürekli İran ve Tebriz üzerinden cevaplar veren Mehmet Emin Öz´ün bu İran sevgisi programı takip eden izleyiciler tarafından da tepkiye yol açtı. İzleyiciler sürekli konumuzun İran ya da Tebriz olmadığını belirten mesajlar yazarak tepki gösterdiği Mehmet Emin Öz ise izleyicilerin bu tepkilerine kulak asmayıp İran´a olan hayranlığını her üç kelimeden birisinde İran´daki Ticaretin, siyasetin ve İran´ın dış ülkelerle olan ilişkilerinden bahsetmeye devam etti.

MHP ile AK Parti arasındaki ittifak kapsamında Erzurum´un nasıl bir yol haritası izleyeceğini merak eden ve bu soruların muhatabı olarak en yetkili ağız olarak gördüğü AK Parti Erurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz´e yönelik program takipçileri tarafından gelen soruları Program yapımcısı Mesut Gülrenk sırayla sormasına rağmen Mehmet Emin Öz´ün her soruya mutlaka bir İran örneği vererek yaklaşımına tepki gösteren takipçiler ise "Sanki Gündem İran Tebriz", "Sizleri Cumhurbaşkanımıza Şikayet Edeceğiz" diyerek tepkilerini gösterdiler.

Programın devam ettiği dakikalarda gazetemize ulaşarak AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz´ün konuk olarak katıldığı programda sürekli İran üzerinden örnekler vererek Sanki AK Parti Erzurum İl Başkanı değil. Türkiye´deki İran Başkonsolosu gibi konuşmasını hoş karşılamayan vatandaşlar Gazetemiz aracılığıyla Mehmet Emin Öz´ün Nedir Bu İran Sevgisi? diye sordular.

Bizde kamuoyu tarafından AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz´e yöneltilen "Nedir Bu İran Sevginiz?" Sorusunu, cevabını alamayacağımıza inanarak yine de kendisine soruyoruz.  

NOT: Bu soruyu biz değil. Vatandaş Soruyor. Başımıza Birşey Gelmesin Diye de bu notu yazma gereği duyduk. 

/resimler/2019-1/3/1110381845165.jpg

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

23.04.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:04
  • AKŞAM 19:08
  • YATSI 20:34
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli