Necmettin Söğütlü'nün Ramazan Bayramı Mesajı

ERZURUM ESNAF SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKAN ADAYI NECMETTİN SÖĞÜTLÜ RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA KUTLAMA MESAJ YAYINLADI

Necmettin Söğütlü

 

Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Erzurum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koopeatifi Başkanlığına Aday olan Necmettin Söğütlü, Ramazan Bayramı dolayısıyle kutlama mesajı yayınladı.

Aynı zamanda Erzurum Elektronikçiler Odası Başkanı olan Necmettin Söğütlü yayınladığı mesajında; "Bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliğin yanı sıra coştukça coşan bir sevgi selinin tarifi olduğunu vurguladı.

Necmettin Söğütlü, "İstikamet üzere olmakta belki de en az zorlandığımız Ramazan ayı, her yıl bize bahşedilen kıymetli bir imkandır. Allah hakkıyla sadece Ramazanı değil, bir ömrü idrak etmeyi nasip etsin.

Ağızlarımızdan tat, bedenlerimizden sağlık ve sıhhat, ruhumuzdan afiyet hiçbir zaman eksik olmasın inşallah.

Bir rahmet, mağfiret ve bereket ayını daha geride bırakıyor, Recep ve Şaban aylarıyla müjdelenen mübarek Ramazan ayına yeniden kavuşmayı Cenab-ı Hak hepimize nasip etsin.

Elbette Ramazan ayını uğurlamanın hüznü kadar yine Ramazan ayının son günlerinde işgalci İsrail'in adeta devlet terörü estirerek Mescid-i Aksa'ya yönelik hunharca saldırılarında onlarca kardeşimizin şehit olması yüzlerce kardeşimizin ise yaralanması hüznümüzü bir kat daha arttırdı.

Rabbim inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tüm Müslümanları kıyama durmayı nasip etsin.

Allah'ın izniyle daha nice Ramazan aylarında iftar sofralarında buluşacak, doyasıya kutlayacağımız ve bir arada geçireceğimiz bayramlarımız olacak.

El ele vereceğiz, güç birliğiyle, sabırla, anlayış ve güçlü bir iradeyle bu zor günleri hep birlikte atlatacağız.

Yüce Allah, bizleri daha nice bayramlarda buluştursun, bir araya getirip coştursun, yüreklerimizi ferahlık, zihinlerimize berraklık versin.

Bu ayın manevi ikliminde kendi kemalimize doğru yürümek nasibimiz olsun. İman, ihlas ve merhamet rehberimiz olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Erzurum halkı olmak üzere, tüm islam aleminin ve Erzurum'daki Esnaf ve Sanatkar arkadaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutluyor ve hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum"


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

23.04.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:04
  • AKŞAM 19:08
  • YATSI 20:34
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli