NECMETTİN SÖĞÜTLÜ, ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Necmettin Söğütlü, "Derdinizi Biliyoruz Derman Olmaya Geliyoruz" dedi

NECMETTİN SÖĞÜTLÜ, ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

 

Erzurum'da 40 yılı aşkın süredir Elektronik sektöründe adından söz ettiren ES Elektronik'in sahibi Necmettin Söğütlü, önümüzdeki günlerde yapılması düşünülen Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimine ekibiyle birlikte hummalı bir şekilde çalışıyor.

Ekibiyle birlikte çıktığı yolda gece gündüz demeden aralıksız esnaf ve sanatkar arkadaşlarını ziyaret eden ve her gittiği yerde sevgiyle karşılanan Necmettin Söğütlü, “Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve beklentilerini yakinen biliyoruz. Ekibimizle beraber derdinize derman olmaya geliyoruz” dedi.

Erzurum’daki esnaf ve sanatkarın sıkıntılarını yakinen bildiğini anımsatan Başkan Adayı Necmettin Söğütlü, “Her ortağın kredi almasını kolaylaştıracak, fazla ve yüksek ipotek sıkıntısından kurtaracağız” diye konuştu.

Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni sadece kredi veren kurum olmaktan kurtaracaklarını, genç ve girişimciye işyerlerini açabilmeleri noktasında büyük kolaylıklar sağlayacaklarını ifade eden Necmettin Söğütlü, “Büyüyen ve gelişen Erzurum'umumuzda el ele gönül gönüle vererek, Kooperatif’le birlikte esnaf ve sanatkarımızı da büyütmeye çalışacağız.

Esnaf ve sanatkarımızla sürekli istişare içerisinde olacak, onların da fikirlerini alarak Kooperatif olarak neler yapabiliriz noktasında fikir alışverişinde bulunacağız” şeklinde konuşan Başkan Adayı Necmettin Söğütlü, “Şeffaf bir yönetim anlayışıyla esnaf ve kefaleti gerçek gücüne kavuşturacağız.” diyen Erzurum Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Necmettin Söğütlü, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:

“Ekip arkadaşlarımızla beraber aday olduk, projelerimiz ortak aklın ürünü olacak. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla esnaf ve kefaleti gerçek gücüne kavuşturacağız.

Kooperatif sadece para veren bir kurum halinden çıkacak, Erzurum'un önünü açan, Erzurum'u geliştiren hem esnaf hem de sanatkarımızın güçlenmesine katkıda bulunacak bir kurum haline getireceğiz.

Hiçbir ortağımızdan fazla ve yüksek ipotek almayacağız. Her ortağın kredi almasını kolaylaştıracağız. Esnafın zor zamanında yanında olacak ve ortakların makine ve araç alımlarında destekçisi olacağız.

Kredi limitlerinin yükseltilmesini sağlayarak, hem ortakların daha yüksek hem de daha fazla ortağın kredi almasını sağlayacağız.

Esnafın karşısında değil her zaman yanında olacağız.

Yeni işyeri açacak olan esnaflarımızın işyeri açmalarında yardımcı olacağız.

Esnaflarımızla her zaman istişare içinde bulunacağız devamlı esnaflarımızı ziyaret edeceğiz.” dedi. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli