Necmettin Söğütlü, “Esnaf ve Sanatkârlarımıza, Ekibimle Birlikte Hizmet ve Hizmetkârlığa Talibiz”

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Necmettin Söğütlü, ‘Gelin Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım. Hep Birlikte Güçlü Bir Erzurum Olalım’

Necmettin Söğütlü, “Esnaf ve Sanatkârlarımıza, Ekibimle Birlikte Hizmet ve Hizmetkârlığa Talibiz”

 

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin son dönemlerde yapmış olduğu başarılı ve isabetli çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Elektronikçiler Odası Başkanı Necmettin Söğütlü, “Esnaf ve Sanatkârlarımıza, Ekibimle Birlikte Hizmet ve Hizmetkârlığa Talibiz” diyerek önümüzdeki günlerde yapılacak olan Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Aday olduğunu söyledi.

Erzurum’da 40 yıldır Elektronik sektöründe adından söz ettiren ES ELEKTRONİK firmasının sahibi olan Necmettin Söğütlü, 2018 yılında devir aldığımız Elektronikçiler Odası Başkanlık görevimde ekip arkadaşlarımızla birlikte kısa sürede çok başarılı işlere imza attık. Göreve geldikten hemen sonra Federasyon Yönetim Üyeliğine seçildik. Şimdi de Odamızda yaptığımız hizmetlerimizi esnaf kefalet kooperatifi ile taçlandırmak istiyoruz” diye konuştu.

“Esnaf ve Sanatkârlar var ise odalar ve kooperatifler vardır” diyen Necmettin Söğütlü, “Bu kurumlar sorun çözme, alternatif üretme, çözüm bulma ile birlikte kısaca hizmet üretme ve hizmet etme yerleridir. Bu kurumlarda hizmet verirken asla keyfiyet, çifte standart, olmaz ve olmamalıdır. 2018 yılında görevi devir aldığımız Elektronikçiler Odasında bugüne kadar vermiş olduğumuz hoş görülü, anlaşılır, şeffaf, saygılı hizmet anlayışını, çıkmış olduğumuz bu yolda da arttırarak ortaklarımızla birlikte et ile tırnak misali ayrılmaz ve sıkı bir bağ kurup onların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmayı amaçlıyoruz. Asaletin var olduğu yerde vekâletin hükümsüz olduğunun idraki ile hareket etmek düsturumuz olacaktır. Üyelerimizin ve ortaklarımızın sorunları ile ilgili 7 gün 24 saat çözüm bulmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Esnaf ve sanatkârların adının geçtiği her yer bizi ilgilendirir. Sorunlara çözüm bulmak bizlerin olmazsa olmaz görev ve sorumluluğudur.” dedi.

‘Gelin Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım. Hep Birlikte Güçlü Bir Erzurum Olalım’

1965 yılında Erzurum’un Tortum İlçesine bağlı Yumaklı köyünde Dünya’ya gelen Necmettin Söğütlü, 1986 yılından beri Erzurum’da Elektronik sektöründe hizmet veren ES Elektronik markasıyla ticarette benimsediği ve ilke edindiği dürüstlüğü, beşeri ilişkileri ve müşteri memnuniyetiyle kısa sürede Doğu Anadolu bölgesi başta olmak üzere Elektronik sektöründe Türkiye’de adından söz ettirdi. Yılların vermiş olduğu esnaflık ve sanatkârlık birikimi, tecrübe ve donanımı ve ekip arkadaşlarına olan inancıyla yola çıktıklarını belirten Necmettin Söğütlü sözlerini şöyle tamamladı “ Birlik ve beraberliğin olduğu yerde huzur, başarı ve hizmet, ayrılık ve fitnenin olduğu yerde huzursuzluk ve başarısızlık hâkimdir. Esnaf ve sanatkârlarımız için çıkmış olduğumuz bu yolda Yüce Allah (cc) bizlerin yardımcısı olsun, bizleri nefsi ve diğer haller ile hallendirmesin. Esnaf ve Sanatkârlarımızın günümüz koşullarında her türlü sıkıntı ve sorunlarına vakıfız. Bu duygu ve düşüncelerle, Esnaf ve Sanatkârlarımızın sorunlarına çözüm bulabilmek için ‘Gelin Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım. Hep Birlikte Güçlü Bir Erzurum Olalım’ diyorum”


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli