NAZIM KOŞAR, "ŞEHİT LİDERİMİZ MUHSİN YAZICIOĞLU VE YOL ARKADAŞLARININ RUHLARI ŞADD MEKANLARI CENNET OLSUN"

BBP Oltu Belediye Başkan Adayı Nazım Koşar, Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızı Şehadetinin 15. Sene-i Devriyesinde Rahmetle, Şükranla ve Özlemle Yâd Ediyorum

NAZIM KOŞAR,

 

Büyük Birlik Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Nazım Koşar, Büyük Birlik Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 15.nci Sene-i Devriyesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Nazım Koşar yayınladığı mesajında; Elim bir kaza ile ahirete intikal eden Anadolu’nun yiğit delikanlısı Büyük Birlik Partimizin Kurucu Genel Başkanı Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu, her şart ve koşulda ilkeli ve dürüst olmayı, inandığı değerler için azimle taviz vermeden mücadele etmeyi, Büyük Türkiye ve Büyük Birlik düşüncesini bizlere miras bırakmıştır dedi.

“Mili ve manevi değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizi her türlü siyasi tartışmanın üstünde tutarak ülkemiz ve milletimiz için önemli hizmetlerde bulunan değerli siyaset ve dava adamı Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ebediyete intikalinin ardından On beş yıl geçti. Yazıcıoğlu, kişiliği, karakteri, siyaset üslubu ve her şart ve koşulda ilkeli duruşuyla milletimizin gönlüde ve dualarında varlığını devam ettirmektedir” diyerek sözlerine devam eden BBP Oltu Belediye Başkan Adayı Nazım Koşar, Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun siyasi düşüncesini, hayat mücadelesini en güzel biçimde ifade ettiği ve Türk Gençliğine adeta bir vasiyet niteliği taşıdığını söylediği Muhsin Yazıcıoğlu'nun şu dizeleriyle devam etti.

“Bir hayalim var;

Bütün vatandaşlarımızın ay yıldızlı bayrağın altında şerefle yaşadığı, bir Türkiye hayal ediyorum.

Bir hayalim var;

Başını örtenle açanın aynı üniversitede yasaksız, kavgasız kardeşçe yaşadığı bir ülke hayal ediyorum.

Bir hayalim var;

Kürt, Türkmen, Alevi, Sunni ayrımı olmadan. Zengin, fakir, yoksul ayrıcalığı görülmeden imtiyazsız, sınırsız kaynaşmış bir Türkiye istiyorum.

Kısacası balkanlardan Çin Seddine kadar kaynaşmış güçlü bir Türk dünyası hayal ediyorum”.

Bizler de O'nun yaşadığı tüm zorluklara rağmen büyük bir azimle sürdürdüğü inançlı ve ilkeli mücadelesinin takipçileri olarak aziz hatırasını, yaşayıp, yaşatıp, yüceltme çabasını kendimize örnek alarak davasına sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu emanet hepimizin ve bu kutlu yolu O'nun da istediği gibi hep birlikte adımlarımızı her geçen gün güçlendirerek yürüyeceğiz."

Bu duygu ve düşüncelerle, Vefatının 15. sene-i devriyesinde, inancıyla, davasına olan bağlılığıyla, ilkeleriyle, duruşuyla, üslubuyla ve örnek şahsiyetiyle bu milletin çok değerli bir evladı olan Merhum Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'na ve beraberinde hayatını kaybeden yol arkadaşlarına Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı