NARMAN'IN YENİ BELEDİYE BAŞKANI AYDEMİR ADEM KINALI GÖREVE BAŞLADI

AYDEMİR ADEM KINALI MAZBATASINI ALIR ALMAZ İLK İŞİ ESKİ NARMAN BELEDİYE BAŞKANI OLAN BABASI ZEKİ KINALI'NIN MEZARINI ZİYARET ETTİ

NARMAN

 

Cumhur İttifakı AK Parti'den Narman Belediye Başkanı seçilen Aydemir Adem Kınalı, bugün Oltu Adalet Sarayı'na gelerek İlçe Seçim Kurulu yetkililerinden mazbatasını aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Kınalı, “105 gün süren bir kampanya yürüttük. Tüm teşkilat ve bana destek veren herkese şükranlarımızı sunuyorum. İlçemize 5 yıl görev yapan ve başarılı işlere imza atan Burhanettin Eser başkanıma da İlçemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hem meclis çoğunluğunun bizde olması hem de Büyükşehir Belediyemizin AK Parti’den olması çalışmalarımızı daha da kolaylaştıracak. Çalışmalarımız daha koordineli olacak, kararlar da daha hızlı çıkacak. Önümüzdeki 5 yılda çok önemli hizmet ve projelere imza atacağımızı düşünüyorum. Avantajlarımızı, vatandaşa hizmet olarak sağlayacağız. Güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

Kıymetli Narmanlı hemşehrilerim, sizlerin desteği ile Belediye Başkanı seçilmenin ve bugün mazbatamızı almanın gurur ve mutluluğunu yaşadık.

Mazbatamızı aldıktan sonra değerli hemşerimiz, Erzurum Milletvekilimiz Sayın Mehmet Emin Öz’ün de katılımıyla Narman’ımıza yakışır bir Devir Teslim Töreni gerçekleştirdik. Güzel şehrimin güzel insanları, üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. Verdiğiniz desteğe, gösterdiğiniz sevgiye layık olmak adına sizler için, Narman için var gücümüzle çalışacağız, geleceği güzel yarınlar inşa edeceğiz. Şimdi büyük değişimi başlatmanın vakti. Hep birlikte ayağa kalkacağız, birlikte başaracağız! diye konuştu.

Mazbatasını alır almaz ilk işi Narman'da iki dönem Belediye Başkanlığı yapmış rahmetli babası Zeki Kınalı'nın mezarının başı olan Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı, Babasının mezarı başında, Kendisinden miras kalan Belediye Başkanlığını babasının yolunda Narman'a sevdalı bir evlat olarak sürdüreceğini söyledi.

 

 


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.04.2024

  • İMSAK 03:35
  • GÜNEŞ 05:11
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:14
  • YATSI 20:43
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı