NAİM KARATAŞ VE EKİBİ İŞE HIZLI BAŞLADI

MHP ERZURUM İL TEŞKİLATI MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEM İLE BİRLİKTE ESNAFI ZİYARET EDİP GÖNÜL ALDILAR

NAİM KARATAŞ VE EKİBİ İŞE HIZLI BAŞLADI

 

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve ekibi işe hızlı başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirdikleri İl Başkanlığı seçimlerinden sonra sanki seçim startı verir gibi işe başladı. Önceki gün MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'i Erzurum'da konuk eden MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Erzurum Sahipsiz Memleket değildir dedi.

Erzurum'a MHP Erurum İl Başkanı Naim Karataş ve İl Teşkilatı'nın misafiri olarak gelen MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'i misafir etmenin sevincini yaşayan Naim Karataş ve ekibi Erzurum'da esnaf ziyareti yaparak vatandaşları dinlediler. Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin Erzurum'daki esnaf ve vatandaşlara selamını getiren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Erzurumlu vatandaşların adeta sevgi seli ile karşılandı.

Vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Cumhuriyet caddesi başta olmak üzere bir çok caddemizde bulunan esnafla sohbet etti gönül aldı. Ziyaret kapsamında karşılaştığı vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde sürekli Erzurum'a olan hayranlığını dile getiren Arzu Erdem, "Erzurumlu hemşehrilerimi bundan böyle sık sık ziyeret edip sorunlarını, istek ve taleplerini Ankara'ya taşıyacağım. Erzurum hem Türkiye için hemde Milliyetçi Hareket Partisi için çok önemli bir şehirdir. Bu şehirde yaşayan her bir vatandaşımızın sorunu bizzat kendi sorunumuzdur. Sizlerin Derdi bizim derdimizdir. Her ne sorununuz olursa olsun burada çalışkan ve azimli bir Teşkilatımız var. Sorunlarınızı Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl ve ilçe teşkilatlarına gönül rahatlığıyla anlatabilirsiniz. Onlar da bizlere en kısa zamanda ileteceklerdir. Bizlerde siz asillerin vekili olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz." diye konuştu.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ise, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'in şehrimize olan ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Başkanlığımız süresince Gerek Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerekse Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde her zaman Erzurum'u ayrıcalıklı kılan MHP İstanbul Milletvekilimiz Sayın Arzu Erdem Hanımefendi Erzurum'un Gelişmesinde ve Kalkınmasında MHP Erzurum İl Teşkilatı olarak yapmış olduğumuz çalışmalarımızı her zaman desteklemiş ve istek ve taleplerimize öncülük sağlamıştır. Şehrimize göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki, bundan sonraki süreçte de Sayın Milletvekilimiz Arzu Erdem hanımefendi Erzurum için bir Erzurum Milletvekili gibi TBMM'deki çalışmalarına azim ve gayretle devam edecektir. Başta Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Teşkilatı olarak ve tüm Erzurumlu hemşehrilerim adına Milletvekilimiz Sayın Arzu Erdem'e şehrimize duyduğu hayranlıktan ve göstermiş olduğu itinadan ötürü teşekkür ediyorum. dedi.

Esnaf ziyaretleri kapsamında Cağ Kebabın'da başına geçen Arzu Erdem beraberindekilere Cağ Kebap kesip ikram etti.

 

 


Anahtar Kelimeler: KARATAŞ EKİBİ HIZLI BAŞLADI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı