NAİM KARATAŞ, UZUNDERE'DE BAŞKALARININ BUGÜNE KADAR HAYAL BİLE EDEMEDİĞİ PROJELERİ 2 YILDA HAYATA GEÇİREN UZUNDERE BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ AKTOPRAK'A HAKKINI TESLİM ETTİ

Uzundereli vatandaşlar, Başkan Hilmi Aktoprak’ın Uzundere için Büyük bir şans olduğunun altını çizdiler.

NAİM KARATAŞ, UZUNDERE

 

2019 Yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı kapsamında seçimlere ortak giren MHP ve AK Parti Erzurum’da Uzundere ve İspir’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin belirlemiş olduğu Adaylarla seçimlere katıldı.

Türkiye’nin Sakin şehirleri arasında turizmin gözdesi olan Muğla Akyaka, Isparta Eğirdir, Çanakkale Gökçeada, Sinop Gerze, Bolu Göynük, Şanlıurfa Halfeti, Ordu Perşembe, Artvin Şavşat, İzmir Seferihisar, Sakarya Taraklı, Kırklareli Vize, Isparta Yalvaç, Aydın Yenipazar, Bolu Mudurnu, Ankara Güdül, Muğla Köyceğiz ve Van Ahlat gibi sakin şehirler sıralamasında yer alan Uzundere bölgenin en fazla turist kabul eden ilçeleri arasında, tabi haliyle bu ilçelerimizde Belediyecilik hizmetleri diğer ilçelerde yürütülen Belediyecilik hizmetlerinden biraz daha özverili olmalı ki, Gelen turistlerin memnuniyetini karşılayabilsin.

Diğer Belediyelere nazaran bu ilçelerimiz gerek silueti gerekse temizliği ve rutin Belediyecilik hizmetleri açısından diğer Belediyelere göre daha fazla özveri ve çalışma gerektirmektedir. Turizm açısından ülkemiz için büyük önem arz eden bu ilçelerimiz adeta daha fazla turist çekebilmek için bir birleriyle yarış halindeler.

2019 yerel seçimlerinde Uzundere Belediye Başkanlığına Aday olan ve seçimlerden galip ayrılan Hilmi Aktoprak’da Uzundere ilçesinin Türkiye ve şehrimiz Erzurum için çok önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğu bilinciyle göreve geldiği günden beri sadece partisi MHP’liler tarafından değil seçim ortağı AK Partililer ve diğer muhalefet partililer tarafından yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor.

Hilmi Aktoprak diğer Belediye başkanları gibi sadece rutin Belediyecilik hizmetleriyle yetinmeyip Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş başta olmak üzere şehrimizde ve bölgemizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileriyle sıkı temas içerisinde, Uzundere’nin ve özellikle Tortum Gölü ve Tortum Şelalesinin ilçeye ve şehrimize daha fazla turist çekmesi için gecesini gündüzüne katan Başkan Hilmi Aktoprak’a bugün Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş bir onur plaketi verdi.

Uzundere ilçesinde bugüne kadar yapılan tüm Belediyecilik hizmetlerini yakından takip eden MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş’ın Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak’a yaptığı çalışmalardan ötürü verdiği plaket Uzundereli vatandaşlar tarafından “Naim Karataş Hakkı Teslim Etti” diye yorumladılar.  

Öte yandan Uzundere’de son yirmi yılda başkalarının hayal bile edemediklerini Hilmi Aktoprak’ın 2 yılda hayata geçirdiğini söyleyen vatandaşlar, başkan Hilmi Aktoprak’ı belediye başkanı olarak değil. Ailemizin bir ferdi olarak görüyoruz, İlçemiz sınırlarında yaşayan her vatandaşımızın sıkıntısını ve sorununu bilen ve çözüm arama noktasında elinden gelen çaba ve gayreti gösteren Başkan Hilmi Aktoprak’ın Uzundere için Büyük bir şans olduğunun altını çizdiler.   


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli