Naim Karataş, MHP kilit partidir

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, "MHP seçim sonuçlarına göre yine kilit partidir, belirleyici partidir. İnşallah bundan sonra da ülke ve şehrimizin politikalarına yön verici rolümüzü devam ettireceğiz" dedi

Naim Karataş, MHP kilit partidir

 

 

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş gazetemize yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. 

Cumhur İttifakı´nın seçimlerde başarılı olduğuna dikkati çeken MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, cumhurbaşkanlığı seçimin birinci turda bittiğini, milletvekilliği seçimlerinde de Meclis´te çoğunluğu elde ettiklerini ifade etti. MHP açısından bakıldığında başarılı olduklarını vurgulayan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, "45 ilde oylarını artırdı. Oy oranımız oransal olarak baktığımızda 1 Kasım seçimleri ile hemen hemen aynı noktada ama milletvekili sayımızda bir artış var" diye konuştu. MHP´nin seçimlerde hedef gösterildiğini belirten MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş,  şöyle devam etti: "Anketler bizi yüzde 4-5´lerde gösterirken biz yüzde 11,5 civarında oy oranımız var dedik.

Biz hep söyledik.

15 Temmuz hadisesi neyse MHP´nin karıştırılması da aynı meseledir esas itibarıyla. Ciddi spekülasyonlar yapıldı. MHP tabanının cumhurbaşkanlığında Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a oy vermeyeceği iddia edildi. Aslında bize oy verenlerin hemen hemen tamamı cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan´a oy vermiştir. Bu çok önemli bir sonuçtur. MHP´liler, ülkücüler, liderinin peşinden gitmiştir. Bu seçimlerde cumhurbaşkanının birinci turda bu kadar başarılı sonuçlar elde etmesinin temel belirleyicisi, MHP olmuştur. MHP seçim sonuçlarına göre yine kilit partidir, belirleyici partidir. İnşallah bundan sonra da ülke politikalarına yön verici rolümüzü devam ettireceğiz."

KIL PAYI KAÇIRDIK

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Erzurum´da kesin olmayan sonuçlara göre ikinci milletvekilliğini kıl payı kaçırdıklarını kaydetti. Cumhur İttifakı´nın seçimlere yönelik kurulmuş bir ittifak olmadığını, seçimlerden sonra sona ermeyeceğinin altını çizen MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, "Bizim açımızdan Cumhur İttifakı devam edecektir, devam etmelidir de. Bu, Cumhur İttifakı´nın zaferidir. Bunu böyle görmek lazım. Bu zaferi bir partiye mal etmek yanlış olur. Eğer öyle bir şey yapılırsa ülke zarar görür. Ülkenin birlik ve beraberliği ihtiyacı var. Ülkenin MHP´ye ihtiyacı var" ifadesini kullandı.


Anahtar Kelimeler: Naim Karataş kilit partidir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli