NAİM KARATAŞ ANKET ŞİRKETLERİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Naim Karataş, 4. vekile yaklaşıyoruz

NAİM KARATAŞ ANKET ŞİRKETLERİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

 

 

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, halkın MHP Lideri Devlet Bahçeli´yi çok iyi anladığını ifade ederek, ?3 milletvekili garanti. 4. milletvekiline çok yakınız. 4 milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum? dedi.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, gazetemize yaptığı açıklamada önceki gün İnternethaber sitesinin yayınladığı ankete göre Erzurum´dan AK Parti´nin yüzde 72.4 oy alarak 6 Mşilletvekilinin hepsini alacağı iddiasına ateş püskürdü.

Çok yoğun bir süreç yaşadıklarını ifade eden Naim Karataş, ?Partimizin Adaylarının açıklandığı günden beri tüm Milletvekili Adaylarımızla ve Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl, İlçe, Kadın Kollarımız ve Ülkü Ocakları da dahil olmak üzere tüm Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarıyla birlikte tam kadro sahadayız. Sıkılmadık el Çalınmadık kapı bırakmadık. Hatta bir çok İlçemize ve mahallerine ikişer kez üçer kez gittik. Halkımızın göstermiş olduğu teveccüh bizleri çok mutlu ediyor. Halkımızdan aldığımız güçle şunun altını çize çize söylüyorum. 3. Vekilimiz Garanti 4. Vekile yaklaşıyoruz. Bir takım medya organları son günlerde algı operasyonları yapıyorlar. Bunların biz kimler olduklarını çok iyi biliyoruz. HDP´ye, Fetö´ye hizmet eden bu sözde haber siteleri uyduruk anketlerle halkı aldatmaya yönelik operasyonlar peşindeler. Oysa bu çabaları boşunadır. Aslına bakacak olursanız Erzurum´dan 6-0 diye açıkladıkları sonuç doğrudur ama sadece kelime oyunlarıyla kafaları karıştırıyorlar. Evet bizde Anket yapıyoruz, kamuoyu araştırması yapıyoruz. Bizim elimizdeki sonuçlarda 6-0 diyor. Ama açıklaması şöyle Cumhur İttifakı Erzurum´dan 6-0 alacak ama bu sadece AK Parti değil. Milliyetçi hareket Partisi ve AK Parti aralarında paylaşacaklar. dedi. 

HALK BAHÇELİ´Yİ ÇOK İYİ ANLAMIŞ

MHP´ye halkın ilgisi ve alakasının çok fazla olduğunu ifade den MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, ?Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´yi milletimizin çok iyi anlaması, özellikle 15 Temmuz´da devletinin yanında olduğunun ve bu durumun da darbeyi önlediğinin halk tarafından fark edilmesi bizim umutlarımızı daha da artırıyor. Halkımız Bahçeli´ye büyük bir vefa duyuyor. Bu yüzden seçim çalışmalarında bizim işimiz birçok siyasi partiden daha kolaydı. Çünkü halkın inandığı bir liderimiz vardı? diye konuştu.   

4 VEKİL ÇIKARIRIZ 

Anket şirketlerinin manipülasyon yaptığını kaydeden MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, ?Bir ay önce bizi yüzde 5´lerde gösteren şaklabanlar şimdilerde yüzde 10-11 demeye başladı. Bir ayda oylarımız iki katına nasıl çıktı? Onların amacı mecliste güçlü bir MHP olmaması. Bunun için çalışıyorlar. Biz ise halkımız ve sandık görevlilerimizle anket yapıyoruz. 3 milletvekili garanti. 4. milletvekiline çok yakınız. 4 milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum? ifadelerini kullandı.  

ÖNEMLİ OLAN İTTİFAK 


İttifakın başarısı için çaba harcadıklarını kaydeden MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, ?Bu ittifak kolay kurulmadı ve 2023´e kadar da sürecek. Sonrasını Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bilir. Biz onun işaret ettiği yolda ilerliyoruz. Bahçeli, fitne konusunda herkesi uyardı. İttifaka fitne sokmak isteyenler olursa onlarla 24 Haziran´dan sonra hesaplaşırız. Bizler ittifaka zarar verecek söylemlerden kaçınırız. Önemli olan ittifakın mecliste yeterli çoğunluğu sağlamasıdır? diye konuştu. 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false