MUZAFFER ÇAKAR ABDULKADİR AYDIN´I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Muzaffer Çakar´dan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın´a tAM nOT

MUZAFFER ÇAKAR ABDULKADİR AYDIN´I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

 

 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Muzaffer Çakar, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın´ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Muzaffer Çakar, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın´ı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. ?Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak Belediyelerimizle koordineli çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürmenin bilinci ile hareket ediyoruz. Gerek Genel Merkezimizin politikası, gerek İl ve ilçelerimizde yapılması planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuyoruz. 2001 yılından bu yana Ak Parti Belediyeciliğinin neler yaptığını anlatmaya gerek yok. İllerde olduğu gibi, ilçe belediyelerimiz de büyük hizmetler yaparak vatandaşımızın yaşam alanlarını modern bir yapıya büründürüyor. Önümüzdeki zaman içerisinde neler yapabiliriz, bunlarla ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Bugün ziyaretini gerçekleştirmiş olduğumuz Horasan İlçemizde de görüyoruz ki vatandaşlarımızın yüzü gülüyor ve Belediyecilik hizmetlerinden hayli memnunlar. Vatandaşlarımızın yüzlerinin güldüğünü görmek onların memnuniyetleriyle karşılaşmak bizlerin çalışma azmini bir kat daha artırıyor. Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Aydın beyefendi de Horasan ilçemizi adeta hizmete boğmuş, bundan çok fazla geriye gitmeye gerek yok on yıl öncesine kadar göç veren Horasan bugün tarım ve hayvancılıkta çağ atlamış ilçe merkezi olarak gözle görülen yüksek ve modern binalara sahip olduğunu her vatandaş gibi bizde görüyoruz. Özellikle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın Erzurum´daki son mitinginde en kısa zamanda Horasan ilçemizi doğalgaz´la buluşturacağız sözünü en kısa vadede gerçekleştiren Başkanımız Abdulkadir Aydın Horasan İlçemizin Partimize ve Cumhurbaşkanımıza olan güvenini ve sevgisini referandum seçimlerinde yüzde 88 gibi yüksek bir oyla bir kez daha tescil etmiştir. Bu sayede hizmetlerine aralıksız devam edeceğine inandığımız Horasan Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Aydın´ın çalışmalarında başarılar diliyorum´´ dedi. 

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ise; AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Muzaffer Çakar´ın Kendisini makamında ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi. ?Bugün ilçemize gelerek bizleri ziyaret eden Sayın Doç. Dr.Muzaffer Çakar´a çok teşekkür ediyorum. Halkımızın beklentilerine cevap vermek bizim asli vazifemiz. Belediyemizin bu anlamda önemli bir sorumluluk yüklendiğinin bilinciyle gece gündüz demeden 24 saat tüm personel mesai arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Alt yapıdan üst yapıya, parklardan spor sahalarına, yani kentte olan ne varsa ilçemizde de olması için çalışıyoruz. Bir yandan bugün burada ilçemizin sorun ve sıkıntılarını Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Muzaffer Çakar´a bizzat aktarmanın mutluluğunu yaşarken bir yandan da İleriye dönük plan ve projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Kendisi de bizlere her konuda yardımcı olacağını dile getirdi. Daha önce de 24. Dönem Muş Milletvekili olan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Muzaffer Çakar´ın Doğu İl ve ilçelerinde yaşayan vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını en iyi bilen siyasetçilerimizden birisi olduğunun bilincindeyiz. Çakar´ın tecrübelerinden, bilgi, birikim ve donanımlarından istifade edip bundan sonraki süreçte sürekli kendisiyle istişare içerisinde olacağız. Kendisine ilçemde yaşayan vatandaşlarımız adına da teşekkür etmek istiyorum? diye konuştu.

/resimler/2018-3/30/0246075765781.jpg

 

/resimler/2018-3/30/0246185922223.jpg


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli