Mustafa Macit, "Tutmadık el, bakmadık göz, girmedik mekân bırakmayacağız"

Saadet Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Mustafa Macit "Oltu'yu Saadet Partisi’nin Vizyonuyla Geleceğe Taşıyacağız.”

Mustafa Macit,

 

31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken, siyasi partilerin adayları da sahada yoğun bir tempo içinde çalışmalarına devam ediyor.

Saadet Partisi’nin Oltu Belediye Başkan Adayı Mustafa Macit de seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Macit, önceki gün Oltu Sanayi Sitesi ve Oltu Merkez de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Esnaf ziyaretleri kapsamında sokakta da halkla buluşan Saadet Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Mustafa Macit, "Tutmadık el, bakmadık göz, girmedik mekân bırakmayacağız" sözünü pratiğe dökerek seçmenlerle yakın temasını sürdürdü. 

Esnafın ve halkın sorunlarını, taleplerini, beklentilerini dinleyen Saadet Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Mustafa Macit, projelerini ve vaatlerini anlattı. Macit, Oltu'yu daha yaşanabilir, modern, yeşil, temiz, güvenli, kültürlü, mutlu, huzurlu bir ilçe yapmak için çalışacaklarını söyledi. 

Saadet Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Mustafa Macit, “Saadet Partisi olarak biz, halkımızın hizmetkarı olmaya talibiz. Biz, halkımızın sesi, nefesi, gözü, kulağı, eli, ayağı olacağız. Biz, halkımızın derdiyle dertlenecek, sevinciyle sevinecek, üzüntüsüyle üzülecek, hayaliyle hayal kuracak, umuduyla umutlanacak, çözümüyle çözülecek bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. Biz, halkımızın yüzünü güldürecek, gönlünü hoş edecek, hayatını kolaylaştıracak, refahını artıracak, haklarını koruyacak, hizmetlerini sunacak, projelerini hayata geçirecek bir belediye başkanı olacağız.” dedi.

Seçim kampanyasının gidişatı hakkında değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Mustafa Macit, “Sahada gördüğümüz manzara bize umut veriyor. Halkımızın bize karşı büyük bir teveccühü var. Bizim samimiyetimize, dürüstlüğümüze, çalışkanlığımıza, vizyonumuza, misyonumuza, projelerimize güveniyorlar. Biz de onların bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Allah’ın izniyle, halkımızın desteğiyle, 31 Mart’ta Oltu'da zaferi kazanacağız. Oltu'yu Saadet Partisi’nin bayrağıyla donatacağız. Oltu'yu Saadet Partisi’nin hizmetleriyle şenlendireceğiz. Oltu'yu Saadet Partisi’nin vizyonuyla geleceğe taşıyacağız.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı