MUSTAFA MACİT, "OLTU'YU BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Saadet Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Mustafa Macit, "Bütünlükçü Bir Yaklaşımla İlçemizin Tüm Sorunlarını Eş Zamanlı Olarak Çözmek İçin İlçemizin Tüm Paydaşlarını Harekete Geçireceğiz"

MUSTAFA MACİT,

 

Yaklaşık bir ayı aşkın süredir Oltu ilçesini karış karış dolaşan ve vatandaşlarla sürekli istişare eden Saadet Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Mustafa Macit, Hafta sonunu da dolu dölu geçirdi.

Hafta sonu Oltu İlçe merkezindeki esnaflarla bir araya gelen Saadet Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Mustafa Macit, "Oltu'nun ekonomisine çok önemli katkısı olan tüm esnaflarımızın sorunlarını çözeceğimizi taahhüt ediyorum. Yerel yönetimlerin esnafa daha yakın olarak, başta fiziki alan ihtiyaçları olmak üzete nitelikli personel ihtiyacını karşılamak için belediye ve esnaf el ele vereceğiz. Bütünlükçü bir yaklaşımla şehrimizin tüm sorunlarını eş zamanlı olarak çözmek için şehrimizin tüm paydaşlarını harekete geçireceğiz. Hemşehrilerimizin desteğiyle daha güçlü bir Oltu için yola çıktık" dedi.

Mustafa Macit, Saadet Partisi olarak en temel mottomuz: Önce ahlak ve maneviyat. 

"Erbakan hocamız 'Yeni bir Türkiye ve yeni bir dünya' diye ilmek ilmek her birimizin üzerine işlediği büyük bir davayı bize emanet bıraktı. Saadet Partisi olarak en temel mottomuz: Önce ahlak ve maneviyat. Her şeyin ön şartı ahlak ve maneviyat. Tam 55 yıldır bunu bayraklaştırdık, temel edindik. Önce ahlak ve maneviyat, ardından adalet, üretim, kalkınma ve adil bölüşüm anlayışıyla yola çıkmış bir hareketin temsilcisiyiz. Türkiye'miz olarak da tarihi bir seçimin arifesindeyiz. Bütün siyasi partiler insanımız için şüphesiz gayret gösterecekler, netice alacaklar; insanımızın oyunu almak isteyecekler ama bizi farklı kılan en temel anlayış, önce ahlak ve maneviyat yaklaşımıdır diye konuşan Saadet Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Mustafa Macit, Biz, başka bir Oltu'nun mümkün olduğuna, başka bir yaşamın Oltu'da mümkün olduğuna güçlü bir inanç getiriyoruz ve bu inançla kampanya sürecimizi yöneteceğiz ve inşallah başka bir Oltu'nun mümkün olduğunu bütün vatandaşlarımıza göstermiş olacağız." diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı