MUSTAFA İSTANBULLU "İKİNCİ EL ARAÇ ALMAK İSTEYENLER ELLERİNİ ÇABUK TUTSUN"

Yıloto 2. El Satış Sorumlusu Mustafa İstanbullu, Fiyatlar devamlı yukarı gidiyor; ikinci el araba satın almak isteyenler ellerini çabuk tutsunlar" diye konuştu

MUSTAFA İSTANBULLU

 

Piyasada sıfır araç bulunamadığından dolayı ikinci el araç fiyatlarının arttığını ve artışın devam edeceğini söyleyen Yıloto 2. El Satış sorumlusu Mustafa İstanbullu, fiyat değişikliklerine yetişemediklerini söyledi.

Piyasada sıfır araç bulunamadığından dolayı ikinci el araca yoğun talebin olduğu, bu yüzden de ikinci el piyasasının yükseldiğini söyleyen Mustafa İstanbullu, Fiyatların haftalık, hatta günlük olarak bile değişkenlik gösterdiğini söyledi.

"FİYATLAR ŞU AN EN ÜST SEVİYEDE VE BU BÖYLE DEVAM EDECEK"

Fiyatların en üst seviyede olduğunu ve bu artışın süreceğini söyleyen  Yıloto 2. El Satış Sorumlusu Mustafa İstanbullu, "Fiyatlar şu an en üst seviyede ve bu böyle devam edecek. Sıfır araç fiyatları yükseldikçe ikinci el araçların da fiyatı yükselecek. Şu an piyasa çok hızlı. Fiyat değişikliklerine yetişemiyoruz. Sattığımız bir aracın fiyatı mesela 90 bin lira ise bir sonraki hafta 5 bin lira, 6 bin lira artış gösterebiliyor. Piyasayı takip edemiyoruz" diye konuştu.

"İKİNCİ EL ARAÇ ALMAK İSTEYENLER ELLERİNİ ÇABUK TUTSUN"

Fiyat artışlarının süreceğini söyleyen  Yıloto 2. El Satış Sorumlusu Mustafa İstanbullu ikinci el araç satın almak isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerektiğinin altını çizdi. "Şu an ikinci el piyasası çok hareketli. Araç almaya yetişemiyoruz. Aracı alıp getiriyoruz ve kısa zamanda satıyoruz. Çünkü ikinci el araç bulma konusunda galerici arkadaşlarımızın tamamı sıkıntı yaşıyor ve fiyatlar da çok yüksek. Satıcılar internetten fiyatlara bakıp, en yüksek fiyatı baz alarak kendi arabasının fiyatını artırıyor. Bu da fiyatların artmasına çok büyük bir etken. Diğer bir etken ise bayilerde sıfır araba yok. Vatandaşlar sıfır araba bulamayınca ikinci ele yöneliyorlar. İkinci elde de fiyatlar haftalık hatta günlük değişebiliyor. Şu an ikinci el araba almak isteyenler ellerini çabuk tutsunlar. Beğendikleri bir araba olduktan sonra mutlaka ekspertize göstersinler. Bilindik, tanıdık bir yerden alsınlar. Yarın arabada bir problem yaşadıkları zaman en azından muhatap bulsunlar. Fiyatlar devamlı yukarı gidiyor; ikinci el araba satın almak isteyenler ellerini çabuk tutsunlar" diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false