Mustafa Ergin, "Sadece Seçim Zamanları Değil. Her An Vatandaşlarımızla Biriz, Beraberiz İç İçeyiz'

Tekman Belediye Başkanı ve Yeniden AK Parti Tekman Belediye Başkan Adayı Mustafa Ergin, "Sadece Seçim Zamanları Değil. Her An Vatandaşlarımızla Biriz, Beraberiz İç İçeyiz'

Mustafa Ergin,

 

Tekman Belediye Başkanlığı için AK Parti’den ikinci kez aday gösterilen Mustafa Ergin, saha çalışmalarına hız verdi. 

Geçtiğimiz gün AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala'nın da katılımıyla Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Cumhur ittifakı Aday tanıtım programı sonrası bir konuşma yapan Tekman Belediye Başkanı ve Yeniden AK Parti Tekman Belediye Başkan Adayı Mustafa Ergin, Sadece seçim zamanları değil her an vatandaşlarımızla iç içe olduk. Tekman'ı Tekmanlı hemşerilerimizle birlikte yönettik. Önümüzdeki dönem de Allah Nasip ederse yine Tekmanlı hmşerilerimle sürekli istişareler içerisinde olarak onların görüş ve talepleri doğrultusunda Belediyecilik hizmetlerini sürdürmeye devam edeceğiz dedi.

Görev süresi boyunca ilçenin gelişimi adına hemşehrileriyle istişare etmekten bir an olsun geri durmadığını hatırlatan Başkan Mustafa Ergin; “Çerçevesini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği AK Parti’nin siyaset, hizmet ve belediyecilik anlayışı gereği biz, sadece seçim zamanlarında değil her an vatandaşlarımızla biriz, beraberiz, iç içeyiz. Biz bu düsturu yaklaşık beş yıldır devam ettiriyoruz. Cumhur İttifakı bu milletin kendisidir. Kendi arasında ve milletle etle tırnak gibi olmuştur. Biz bu ittifakın bir parçası olarak ilçemizi şeffaf bir yönetim anlayışıyla, ortak akılla ve istişarelerle yönetiyoruz. Tekman bu anlayışın çok faydasını gördü, bu sayede hizmetlerde önemli mesafeler kat etti. Tabi beş yıllık görevimiz süresince Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen'in de eli hep üzerimizdeydi. Büyük desteğini gördük. Kendisine tüm Tekman halkı olarak teşekkürü bir borç biliriz. Önümüzdeki günlerde İlçemizin tüm sınırlarında yaşayan vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Yapacağımız ziyaretler seçim ziyaretleri değil rutin hizmet, istişare ve hasbihal ziyaretlerimiz olacaktır. Allah bizleri hemşehrilerimizle hep güzel günlerde buluştursun.”dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı