Muhammet Sunar, Palandöken'i arşınlıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Palandöken Belediye Başkanlığı’na tekrar aday gösterilen mevcut başkan Av. Muhammet Sunar, Palandöken'i arşınlıyor.

Muhammet Sunar, Palandöken

 

Mevcut Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar, kapı kapı dolaşıyor; vatandaşlarla buluşuyor, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. 

Görev süresi içerisinde de temel belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sık sık Palandöken İlçe sakinleriyle, gençlerle ve çocuklarla bir araya gelen Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar, hemşehrilerinden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde destek istiyor. 

Seçim çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar,'a yapılan ziyaretlerde ve programlarda AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, MHP Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Karaoğlu ve yönetimindekiler, AK Parti Kadın Kolları, AK Parti Gençlik Kollar ve AK Parti Mahalle Başkanları eşlik ediyor.  

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların destekleriyle yeniden Palandöken Belediye Başkanı olarak seçileceğine inancının tam olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar, “Biz, bugüne kadar durmadan çalıştık. Bugünden sonra da yine durmadan çalışacağız. sadece şehrimizin değil Ülkemizin Kış Turizminde Palandöken gibi büyük bir Kayak Merkezini içerisinde barındırdığı için Marka İlçesi olan Palandöken'imize hizmet etmek boynumuzun borcudur. 2019 yılından bugüne kadar merkez-kırsal ayırt etmeksizin sık sık hemşerilerimizle ve esnaflarımızla bir araya geldik. Birlikte hasbihal ettik. Bizlere görüşlerinizi, isteklerinizi ve taleplerinizi bildirdiler. Biz de imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaçlara binaen talep ve isteklerinizi hızlı ve uzun vadeli olarak çözüme kavuşturmaya gayret ettik. Palandöken ilçemize yaptığımız hizmetler ortada. 2019 yılında sizlere söz vermiştik. Bugün ise verdiğimiz sözleri tuttuğumuzun göstergesi olan işlerimizi tek tek hayata geçirerek halkımızın hizmetine sunuyoruz. Şehrimizi birlikte yönetelim. Palandöken'imiz ve Palandöken de yaşayan vatandaşlarımız için en güzelinin peşinden birlikte koşalım. Palandöken ilçemize daha farklı ne katabiliriz birlikte düşünelim; birlikte uygulayalım. Biliyoruz Palandökenimiz için daha yapacak çok işimiz var. Allah’ın izniyle, kıymetli hemşerilerimin destekleriyle yeniden Palandöken Belediye Başkanlığı’na seçileceğiz. Desteklerinizi bekliyorum.” Şeklinde konuştu. 

 

 

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı