MUHAMMED CEVDET ORHAN´DAN TÜRK SİYASİ TARİHİNDE BUGÜNE KADAR EŞİ VE BENZERİNE RASTLANMAMIŞ AÇIKLAMA

İŞTE BU YÜZDEN AZİZİYELİ SEÇMEN MUHAMMED CEVDET´TEN BAŞKASINA OY VERMEM DİYOR

MUHAMMED CEVDET ORHAN´DAN TÜRK SİYASİ TARİHİNDE BUGÜNE KADAR EŞİ VE BENZERİNE RASTLANMAMIŞ AÇIKLAMA

 

 

Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, Seçimlere 3 gün kala Gazetemize yaptığı açıklamada dikkatleri bir kez daha üzerine topladı.

Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, "Yolumuzda da bir, Davamız da bir" diyerek seçim çalışmaları kapsamında tüm siyasi partilerin sahada emek vererek Aziziye İlçemize hizmet etmek için ellerini taşın altına koymak için talip olanlara selam olsun dedi. 

Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, yaşanan seçim maratonu süresince teşekkürü hak edenlerin olduğunu ifade ederek, ? Hiç seviyeyi düşürmeyen CHP Aziziye Belediye Başkan Adayı Aydın Söylemez kardeşime, Saadet Partisi´nin Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Sultan Ayaştı kardeşime, BTP Aziziye Belediye Başkan Adayı Pınar Yanık bacımıza, İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı A. Murat Resuloğlu kardeşime, Bağımsız da olsa Aziziye için Adaylığını açıklayan Emrullah Akpunar kardeşime 60 gün boyunca bu ilçede siyaseti ve insanlığı ayaklar altına düşürmedikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.

Ayrıca Aziziye İlçemize hizmet etmek için Başkan Adaylarıyla birlikte sahada gece gündüz demeden evlerinden ve işlerinden feragat ederek seçim çalışmaları yapan Tüm Partilerin Meclis üyesi Adaylarına ve Teşkliatlarında görev alan kardeşlerime de teşekkür ediyorum dedi.

Türk siyasi tarihine Altın harflerle yazılacak olan Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan´ın bu sözleri umuyor ve diliyoruz ki, önümüzdeki tüm seçimlerde yarışan diğer Adaylara da örnek olur. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı