MUHAMMED CEVDET ORHAN İDDİALI KONUŞTU, REKOR KIRACAĞIZ

AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, "Aziziye´yi rekor bir farkla kazanacağız" dedi.

MUHAMMED CEVDET ORHAN İDDİALI KONUŞTU, REKOR KIRACAĞIZ

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı ve Aziziye Belediye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye İlçesinde mahalle ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren Muhammed Cevdet Orhan gittiği her yerde coşkuyla karşılanıyor. mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara hitap eden Orhan, "Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. İki çok muhterem lider Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli Bey, Cumhur İttifakını oluşturdular. Cumhur İttifakı süreci tamamlanma yolunda başarılı şekilde seçimler atlattı son olarak şimdi önümüzde 31 Mart seçimleri ile de tekrar bunu kanıtlayacak. Cumhur İttifakı Devletin gücüdür çünkü bu güç Türkiye´nin kalkınması için beka sorununu ile karşılaşmaması için yaptığı hizmetlerde önünün kesilmemesi için çok önemli. Jeopolitik olarak Türkiye´nin konumu çok önemli 3 tarafımız denizlerle 4 tarafımız düşmanlarla çevrili. Beka sorunumuz gündemde beka sorununun bir daha gündeme gelmemesi için Cumhur İttifakını destekleyip seçeceğiz.

Cumhur İttifakının gücünü zayıflatmaya çalışan bazı güçler ülkemizin 15 Temmuzda yaşadığı gezi olaylarının tekrar hortlamasını istemiyorsak sandığa gidip görevimizi yerine getireceğiz. Cumhur İttifakını en üst düzeyde başarıya ulaştıracağız. Milliyetçilik anlayışımızın manevi temellerinden birisi olan ?yaşa ve yaşat´ ilkesi doğrultusunda hem insanı, hem devleti hem de tarihin derinliklerinden süzülüp gelen milletimizin hayat kaynağı ?değerlerin´ yaşatılması, bunların kurumlaştırılması ve gelecek nesillere aktarılması belediyecilik anlayışımızın temellerindendir. Sizlerden aldığımız güçle inanıyoruz ki, Aziziye´de şahsımı Büyükşehirde ise Bilgi, birikim, tecrübe donanıyla Erzurum için gerçekten bir şans olan Mehmet Sekmen başkanımızı seçerek Cumhur İttifakını inşallah rekor bir farkla başarıya ulaştıracağız? dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli