Muhammed Cevdet Orhan Dadaşkent ve Aziziye´de Çalmadık Kapı Bırakmadı

Seçim çalışmaları kapsamında Aziziye ilçesinde çalmadık kapı bırakmayan Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hedefine gençleri aldı.

Muhammed Cevdet Orhan Dadaşkent ve Aziziye´de Çalmadık Kapı Bırakmadı

 

 

Seçim çalışmaları kapsamında Aziziye ilçesinde çalmadık kapı bırakmayan Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hedefine gençleri aldı. AK Partili kadınların da destek verdiği çalışmalar kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakına destek isteyen Orhan, 24 Haziran´ın zaferle sonuçlanacağına inancını dile getirdi.

Erzurum´un Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 24 Haziran seçimleri için çalmadık kapı bırakmadı. Gençlere özel ilgi gösteren Orhan´a AK Partili kadınlar da destek verdi.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 24 Haziran seçimleri için dur durak bilmedi.  Aziziye Gençlik Kolları tarafından organize edilen hemen her organizasyona giden Başkan Orhan, Genç Kürsü programlarında da gençlere siyasetin önemine yönelik sunumları ile katkı yaptı. Geleceğin ancak gençleri kazanmakla mümkün olabileceğinin altını çizen Başkan Orhan, siyasette gençlerin olmazsa olmaz olduğunu dile getirdi. Türkiye´nin en genç belediye başkanı unvanını da elinde bulunduran Başkan Orhan, genç dimağlarla ancak büyük projelerin hayat bulacağına değindi. Başkan Orhan, ?Eğitim hayatıma devam ederken aktif siyasette yer aldım. Üniversite eğitimim bittikten sonra yüksek lisans eğitimime başlayıp, beraberinde iş hayatına atıldım. Amacım hep devletimize ve milletimize katkı sağlayacak önemli çalışmalar gerçekleştirmek oldu. Belediye başkanlığı görevimden önce TBMM ve AK Parti Genel Merkezi´ndeki görevlerim sırasında partimizin hedefleri doğrultusunda çalışmalar ve faaliyetler içerisinde oldum. Sonrasında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın bizi belediye başkan adayı göstermesinin ardından milletimizin teveccühü ile birlikte belediye başkanlığı görevine başlamam gençlere verilen önemi en iyi şekilde ortaya koymaktadır? diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı