MUAMMER YİĞİTER MAZBATASINI ALDI

YENİDEN TORTUM BELEDİYE BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN MUAMMER YİĞİDER'İN KALFALIK DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

MUAMMER YİĞİTER MAZBATASINI ALDI

 

Tortum Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Muammer Yiğider, Tortumlu hemşerilerimle birlikte yeni bir Tortum hikayesi yazacaklarını söyledi. 

Başkan Yiğider, “Yeni dönemde “Tortum için fazla fazlası var” diyerek Tortum'un hikayesini birlikle yazacağız” dedi.

Yerel seçimlerde güven tazeleyerek, yeniden Tortum Belediye Başkanlığı’na seçilen Muammer Yiğider'in Kalfalık dönemi bugün mazbatasını alarak resmen başladı. 

 

 

Tortumlu hemşerilerine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ederek Belediye Binası önünde bir konuşma yapan Muammer Yiğider, “Önümüzdeki beş yıl boyunca Tortum için daha iyisini, daha fazlasını yapmak için çalışırken en büyük motivasyonumuz hemşerilerimizin bu teveccühü ve güveni olacak. Bizim bir sevdamız var, Bir Tortum hayalimiz var. Sevdamızın ve hayallerimizin tezahürü olan bir Tortum vizyonumuz var. Adına “Ne varsa Tortum'da var” dediğimiz yol haritamızda her zaman olduğu gibi en büyük destekçilerimiz, Tortumlu hemşerilerimiz olacak” dedi.

Yerel seçimlerin Tortum'da bir demokrasi şöleni şeklinde tamamlandığını aktaran Başkan Yiğider, “Hemşerilerimiz tercihlerini yaptılar. Bu süreçte demokrasinin gerekliliği olan seçimlere katılan tüm partilerin başkan ve meclis üyesi adaylarını, muhtar adaylarını kutluyor, seçilen belediye meclis üyelerimize muhtarlarımıza yeni görev sürecinde başarılar diliyorum. Ancak seçim bitti. Şimdi Tortum için daha çok çalışma vakti. Geride bıraktığımız 5 yıllık süreçte olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da Tortum'un tamamına projeler üreterek Tortumlu hemşerilerimizin yaşamlarına değer katmaya devam edeceğiz. Kadim ilçemiz Tortum'u parlayan, marka bir ilçe haline getirmek için el ele verip çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonra da en temel ölçülerinin hak olacağını Tortumluların da buna şehadet edeceğini vurgulayan Başkan Yiğider, “Bizim siyaset ve hizmet anlayışımız da milletimiz için hayatımızı kamuya, yani milletin menfaatlerine adamak var. Bizim siyaset çizgimizin özünde sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu vizyonu yakalamak için gerçekleştireceğimiz hedefler uğrunda aşk ile çalışmak var. Yeniden başlıyoruz ve Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır. Yeni dönemde Tortum İçin Fazlası Var diyerek Tortum'un hikayesini birlikte yazacağız” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: MUAMMER YİĞİTER MAZBATASINI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

30.04.2024

  • İMSAK 03:33
  • GÜNEŞ 05:09
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:44
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu