MHP ERZURUM TEŞKİLATI KURULTAYA HAZIRLANIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi'nde 13'üncü Olağan Kurultay hazırlıkları devam ediyor.

MHP ERZURUM TEŞKİLATI KURULTAYA HAZIRLANIYOR

 

Milliyetçi Hareket Partisi'nde 13'üncü Olağan Kurultay hazırlıkları devam ediyor. Erzurum’da Naim Karataş başkanlığında kurultay toplantısı gerçekleştiren MHP İL teşkilatı Lider Devlet Bahçeli ye tam destek şiarıyla kurultay hazırlığına başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin onayıyla 18 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan kurultaya katılım sağlayacak olan MHP Erzurum İl teşkilatı başkan Karataş başkanlığında toplantı düzenledi.

18 mart Perşembe günü Ankara Arena Kapalı spor salonunda yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan büyük kurultay öncesinde istişare toplantısı gerçekleştiren MHP Erzurum İl Başkanı Karataş ile il teşkilatı ve üst kurul delegeleri Devlet Bahçeli'nin emrinde olduklarının vurgusunda bulundular.

MHP Erzurum il teşkilatının, üst kurul delegelerinin ve Ülkücülerin Sayın Devlet Bahçeli Beyin yanında saf tutmaya devam edeceğini ve bu kutlu yürüyüşün Türk yurtları için de büyük heyecan olduğunun altını çizen MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş “ bilge liderimizin yanında olmaya ve kutlu yolculuğa omuz vermeye devam edeceğiz. Erzurum teşkilatı olarak 13. Olağan büyük kurultaya heyecanımızla birlikte katılacağız. Şimdiden kurultayımızın hayırlı olmasını ve Türkiye’mize bereket karmasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’le Türk siyasi hayatına katıldığı andan beri Türkiye’nin, Türk Milleti’nin barış, esenlik, dirlik ve birlik içinde daha da güçlenerek ebedi olarak var olması ülküsüyle siyaset yapan Milliyetçi Hareket Partisi, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde zamana, mekâna ve hiçbir beşere göre değişmemiş, değişmeyen aynı ülkü yolunda emin adımlarla yürümektedir.” ifadesini kullandı.

Naim Karataş, Yerelde ve genelde vatandaşlarımıza hizmet etmeyi, onların sesi, soluğu olmayı, hak ve menfaatlerini savunmayı, demokrasiyi, insan hak ve hürriyetlerini yüceltmeyi değerli ve vazgeçilmez gören Milliyetçi Hareket Partisi, Devletimizin daha güçlü, Milletimizin daha mutlu olduğu geleceğin Türkiye’sini kuracak bir çalışmayı benimsemiştir. 18 Mart 2021’de yapılacak Büyük Kurultayımıza Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde bir milim sapmadan bu ilkelerle hazırlanacağız. Kurultayımızın ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı