MHP YAKUTİYE´DE MEHMET UZUN´LA İDDİALI

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığı başvurularında Erzurum´da bir ilk yaşandı.

MHP YAKUTİYE´DE MEHMET UZUN´LA İDDİALI

 

 

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığı başvurularında Erzurum´da bir ilk yaşandı. 

Yıllarca başta Kavak mahallesi Ülkü Ocakları olmak üzere Erzurum Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlarının tüm kademelerinde görev yapan ve Erzurum Büyükşehir Belediyesinde uzun yıllar Mezarlıklar Müdürlüğündeki başarılı çalışmalarıyla göz doldurmuş özellikle Yakutiye İlçesinde her kesim tarafından sevilen Mehmet Uzun kendisini seven yediden yetmişe her yaştan yüzlerce kişi eşliğinde MHP Yakutiye İlçe Başkanlığı binasına gelerek Yakutiye Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE 

Başvuru töreninde Mehmet Uzun´u yüzlerce seveninin yanı sıra Palandöken Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olan Ahmet Kazanç ve Aziziye Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olan Rafet Özdemir´de yalnız bırakmadı. Pelit Meydanı´nda bulunan MHP Yakutiye İlçe binasının önü uzun süre trafiğe kapandı.

Yakutiye MHP İlçe Başkanlığı önünde toplanan yüzlerce kişiye kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Mehmet Uzun, ?Tüm halkımızla birlikte yürek yüreğe, el ele, gönül gönüle yaşanılabilir bir Yakutiye için, hizmete susamış, hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese eşit hizmet üretebilen bir Yakutiye için, gönüllere taht kurabilen Yakutiye için, Belediye Başkan Aday Adaylığımı sizlerin şahitliğiyle açıklıyorum? dedi.

Mehmet Uzun, Aday Adaylık başvurusunu yapmak üzere geldiği MHP Yakutiye İlçe Binası önünde kendisini yalnız bırakmamak için gelen yüzlerce Partilisine şöyle seslendi. 

Malumunuz olduğu üzere 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri´nde aday adaylığı başvurusu için Erzurum Büyükşehir Belediyesi´ndeki görevimden istifa ettim. Bugün ise mensubu olmaktan onur duyduğum MHP´den Yakutiye Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığımı açıklıyorum. Asrın Bilge Kağan´ı, Bilge Liderim sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey ve Genel Merkez´imizin tensip ve takdirleri ile adaylığım kabul edildiği takdirde çalınmadık kapı, sıkılmadık el ve girilmedik gönül bırakmayacağım. 

Ülkücü Hareket Kadroları kişiye özgü değil yarım asırlık dava hareketlidir. Geçmişte vatan, millet, bayrak ve mukaddesat uğruna milli bekamız için taşın altına elini değil gövdesini koymuştur. Zaman zaman baraj altı kalsa da ilke ve ülkülerimizden taviz vermedik, bu uğurda ölüme gülerek giden Ülkü güllerimiz başta olmak üzere maddi manevi bedeller ödedik. MHP´nin siyasi politikaları gün geçtikçe kendini kabul ettirmiş Genel Başkanımızın omurgalı duruşu ile halkımızın gönlünde taht kurmuştur. 

Ülkemizin içinde bulunduğu kritik süreçte yetkileri belediye sınırları olan yerel yönetimlerden ülkenin genel siyasetinden beklentiler de olacaktır. Bu manada kazanan kim olursa olsun ateşten gömlek giyecektir. Başta memleketin efendisi köylü ve çiftçimiz olmak üzere memur, işçi, esnaf, genç, yaşlı herkesin sıkıntılarını biliyoruz. MHP ise bu sorunların üstesinden gelecek güç, kudret ve irade ile mücehhez kadrolara sahiptir. 

Yakutiye ilçemizin mazisi, tarihi geçmişi olan en eski ilçelerin den biridir ancak bugüne geldiğimizde layık olduğu yerde değildir. Üretken ve çağdaş belediyecilik anlayışı ile şehircilik ve bölge planlamada uzman ekiplerle 7´den 70´e özlenen ve layık olduğu konuma getirmek için çalışacağız. 

Adamın adamı değil bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da davanın ve halkın adamı olacağız. Her biri bu toprağın bağrından yetişmiş diğer siyasi görüşün adayları ile yarışa girmeyeceğiz, ilkeli siyasetten taviz vermeyeceğiz, farkımız ülkücü adap ve projelerimiz olacaktır. Teveccüh gösterilmesi halinde kimseyi ötekileştirmeden, her siyasi görüşe eşit mesafede hizmet anlayışı ile Yakutiye İlçemiz sınırlarında yaşayan herkesin başkanı olacağız.

Bizim anlayışımızda halkımızın her ferdi başkandır, yönetimde söz sahibidir; ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz. Verilen her oy ve gösterilen teveccüh için kimseyi mahcup etmeyeceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle siyaset üstü anlayışla herkesi MHP çatısı altında buluşmaya davet ediyorum. Sevgili Peygamberimiz (SAV.)´in  ?Layık olduğunuz şekilde yönetilirsiniz? hadisine mazhar ve gönülleri fetheden liderler seçerek 1 Nisan sabahına geleceğe güvenle uyanmanız dileğiyle? Selam ve saygılarımla?


Anahtar Kelimeler: YAKUTİYE MEHMET UZUN İDDİALI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı