MERAL DANIŞ BEŞTAŞ KONUŞTUKÇA BATIYOR!

HER KONUŞMASINDA ERZURUM'U BİLMEDİĞİ GÖZLER ÖNÜNE SERİLEN MERAL DANIŞ BEŞTAŞ YİNE GAF YAPTI

MERAL DANIŞ BEŞTAŞ KONUŞTUKÇA BATIYOR!

 

Aslen Diyarbakırlı olan Yeşil Sol Parti (HDP)'nin Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş Erzurum ile ilgili her konuşmasında gaf üstüne gaf yapıyor.

Aday olduğu günden beri Erzurum ile ilgili yaptığı her açıklamasında Erzurum'u bilmediği ve Erzurum'u tanımadığı ortaya çıkan Meral Danış Beştaş bugün yine Erzurum merkeze bağlı Aziziye İlçemize “Aziziye Mahallemiz” diyerek gaf yaptı.

Sırf konuşmak için konuşan ve kendisince muhalefet yaptığına inanan Diyarbakırlı Yeşil Sol Parti (HDP)'nin Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında güya Aziziye İlçemizde yapılan 1013 konutluk projede vatandaşlarımızın yaşadığı sorun ve sıkıntıların takipçisi olacağını vurgulamak istedi. Ama gel gör ki; Yine Ağzına yüzüne bulaştırdı.

Oysa geçtiğimiz Cumartesi günü Aziziye Belediyesi Nikah Salonunda hak sahipleriyle bir araya gelen AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Aziziye Kaymakamı Abdulkadir Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fevzi Polat, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Altundağ ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan hak sahibi vatandaşları katıldıkları toplantıda tek tek dinlediler. Konuyu çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa yapılacağı sözünü veren AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, “Konuyu bizzat ben soruşturacağım” diyerek meseleyi karşılıklı olarak çok daha detaylı bir biçimde ele alabilmek için 29 Temmuz’da yeniden bir araya gelme önerisinde bulundu. Toplantıya katılan vatandaşların kabul ettiği bu öneri doğrultusunda, 29 Temmuz’da tekrar bir araya gelinmesi kararlaştırıldı.

Bu toplantıdan bile bihaber olan Güya Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş'ın Aziziye'nin Mahalle değil İlçe olduğundan haberdar olmadığı gibi Erzurum Basınını bile takip etmediği gözler önüne serildi.

Aslen Diyarbakırlı olan Yeşil Sol Parti (HDP)'nin Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayı gören Erzurumlu vatandaşlar; “BU KADIN SIRF KONUŞMAK İÇİN KONUŞUYOR! BARİ BİRİNE DANIŞ MERAL DANIŞ” diye alay ettiler.

İŞTE SADECE ADI ERZURUM MİLLETVEKİLİ OLAN AMA ERZURUM'DAN BİHABER MİLLETVEKİLİ MERAL DANIŞ BEŞTAŞ'IN O PAYLAŞIMI;

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı