MEMLEKET PARTİSİ HORASAN'A ÇIKARMA YAPTI

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, yapılan çalışmaları, “Vatandaşlar siyasi parti temsilcilerinin seçim zamanında çalışma yapmalarına alışmış. Bizi görünce şaşırıyorlar”

MEMLEKET PARTİSİ HORASAN

 

Memleket Partisi Erzurum teşkilatı, ilçelerdeki çalışmalarını tam kadro sürdürüyor.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, yapılan çalışmaları, “Vatandaşlar siyasi parti temsilcilerinin seçim zamanında çalışma yapmalarına alışmış. Bizi görünce şaşırıyorlar” dedi.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş önderliğinde İl Başkan Yardımcıları Erturan Alagöz, Emirhan Yaşar, M.Zeki Sevuk, Serdar Gökhan Çamlıca, Yakutiye İlçe Başkanı Ekrem Ekmekçi, Palandöken İlçe Başkanı Murat Yıldız, Aziziye İlçe Başkanı Ömer Faruk Badur ve beraberindeki partililer İlçe İlçe dolaşarak esnafı dinleyip vatandaşlarla bir araya geliyorlar.

Memleket Partisi'nin bu haftaki durağı olan Horasan'da İlçe Başkanı Kuvvettin Görmen ve İlçe teşkilatındaki partililer İl Başkanı Serhat Can Eş ve beraberindekileri Horasan'da büyük bir coşkuyla karşıladılar. Horasan'da kahvehane sohbetleri ve esnaf gezileri yapan Memleket Partililer vatandaşlardan gördükleri sıcak ilgi karşısında bütün bir günü Horasan'da geçirdiler.

İl Başkanı Serhat Can Eş, Merkez ilçe başkanları ve Horasan Teşkilat mansularını Horasan sokaklarında gören vatandaşların kendilerine ‘Erken seçim mi var?’ diye sorduklarını anlatan ve gezileri değerlendiren Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, "Seçim olmasa da, seçim varmış gibi çalışacak, her daim yanınızda olacağız" yanıtıyla vatandaşlarla kucaklaşıyoruz. Sahada bizi görenlerin en çok sorduğu soru ‘Erken seçim mi var?’ Vatandaşlar alışmış siyasi parti temsilcilerinin seçim zamanında çalışma yapmalarına. Biz her daim seçim varmış gibi çalışacağız. Sıkılmadık el, çalmadık kapı, dinlemedik dert, çözmedik sorun bırakmayacağız. Bu nedenle her ilçeye ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugünkü durağımız olan Horasan'da İlçe Başkanımız Sayın Kuvvettin Görmen başkanımıza karşı halkımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Misafirperver Horasanlı vatandaşlarımza da partimize ve partililerimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Biz, İnsanların sadece iyi günlerinde değil, kötü günlerinde de yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlikte, Erzurum'un her mahallesinde, tüm ilçelerinde, tanımadığımız kimse kalmayıncaya dek ziyaretlerimize devam edecek, her daim onların yanında olduğumuzu görünceye kadarda durmayacağız şeklinde açıklamalarda bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli