Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Türkiye’deki siyaset anlayışının artık değişmesi gerekir

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Siyasetin En Temel Amacı; "Milleti Anlamak ve Sorunlarına Çözüm Bulmaktır"

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Türkiye’deki siyaset anlayışının artık değişmesi gerekir

 

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş önceki gün Partisinin Yakutiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyareti kapsamında Türkiye’deki siyaset anlayışının artık değişmesi gerektiğini belirten Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, partilileriyle yaptığı söyleşide şu sözlere yer verdi.

Siyasetin en temel amacının milleti anlamak ve sorunlarına çözüm bulmaktır, bunun da ancak sahadan gelen, milletin derdini dert edinen, bu konuda büyük istek ve arzu duyan ve bunu fiilen ortaya koyan siyasetçilerle sağlanabilecektir dedi.

Yakutiye İlçe Başkanı Sayın Ekrem Ekmekçi ve yönetim teşkilatıyla istişare yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Serhat Can Eş sözlerine şöyle devam etti. Bilim, sanat, spor ve çeşitli branşında başarılı olmuş, ancak siyasetten uzak ve isteksiz kişilerin tepeden alınan bir kararla, sırf o kişinin başarısından siyasi rant elde etmek için milletvekilliğine, belediye başkanlığına ya da çeşitli makamlarına taşınmasının millet için bir yarar sağlamamaktadır. “Ayrıca bu durum, siyaset yapmayı istemeyen ancak tepeden gelen teklifi de kıramayan kişilere de sıkıntı vermektedir. Aslında bu insanlara bir nevi kötülük de yapılıyor. Bu süreçte kişinin kendi dalındaki başarısı zamanla gölgeleniyor ve kişiliği yıpranıyor. Bu da o kişi adına üzücü bir durum. Burada hiç kimseyi kastetmiyorum. Eskiden bu güne kadar gelen Türkiye’deki sıkıntılı bir tabloyu ortaya koyuyorum ve bundan vazgeçilmesi çağrısında bulunuyorum.” diye konuştu.

Millet, İş, Aş ve huzur bekliyor diyerek sözlerine devam eden Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Artık siyasi parti genel merkezleri ve genel başkanlarının, siyasetten uzak ve isteksiz, siyaseti bilmeyen, tabandan gelmeyen, halkın dilini konuşmayan, milletin sıkıntılarını anlamayan, bu sıkıntılara çözüm bulmak için çırpınmayanları bir makama taşımamaları gerektiğinin altını çizen Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “Milletimizin derdi iş, aş, huzur ve yarına güvenle bakmak. Millet yetki verdiği kişiden kendisi için çalışmasını, sorunlarına çözüm bulmasını istiyor. Halk bir makama getirdikten sonra kendi sıkıntısı ile ilgilenmeyen, sahaya inmeyen, kendisini dinlemeyen, anlamayan ve  aynı dili konuşmayanları istemiyor." diye konuştu.

Öte yandan Memleket Partisi Yakutiye İlçe Başkanı Ekrem Ekmekçi de İl Başkanı Serhat Can Eş'in İlçe binalarına yapmış olduğu ziyeretten duydukları memnuniyeti dile getirerek şu sözlere yer verdi. Millet, sıkıntılarını anlayacak ve çözüm bulmaya çalışacak siyasetçiler istiyor. Kendi dilini konuşanların bir makama gelmesini arzu ediyor. Milletimiz artık bilinçli. Millet önümüzdeki bir seçimde tabanının sesini dinleyen, tabandan gelen, halkın derdiyle dertlenen kişilerin kendisini temsil etmesini istiyor. Bunu sahada gezerken görüyoruz. Siyasi partilerde artık buna kayıtsız kalamayacak. Millet, milleti gözeten, kendisini anlayan kişileri aday gösteren parti ve kişileri tercih edecek.” şeklinde konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı